39

Гост+

преди 7 години

Премахването на светските режими на "сатрапите" само отприщи фундаментализма в арабският свят. В този смисъл тези които скроиха това са истинските престъпници

38

u4en

преди 7 години

Този и др. трябва да вземат пример от Б.Б. как се дава оставка при 1-ва капка кръв и как народа пак го избира....и така до 3000 год. !

37

Стефан

преди 7 години

Do Anonimen46 Ти катo си роб,и се гъзиш на който те напъне.Остави мъжете да си защитават интересите

36

К.М.Т.

преди 7 години

46Нали се сещаш, че ако американците не се бяха месили там, където не им е работа, нищо от това нямаше да стане! А те направиха тия сцени само заради петрола. Изтъкнаха глупостта, че Асад бил диктатор. Какъв диктатор? Че те сирийците го избраха с 90 и кусур процента, диктатор бил.Как става? По тая логика защо не нападнат и ОАЕ, там има АБСОЛЮТНА монархия, ама за жалост не и петрол.Кои са американците, че да определят кой кого ще управлява? После мрънкаха, че уж Русия се месела в изборите им.

35

Анонимен

преди 7 години

Шиитски сатрап искаш с помощта на Иран да анексираш сунитските земи тая няма да бъде,а кво ще кажеш за кюрдите дето завладяха северна Сирия

34

Анонимен

преди 7 години

Добрия политик гледа винаги благото на хората . Определено АсаД не излезе добър политик . Ще остане в историята , като човека унищожил Сирия. Жалко за милионите хора , които можеха да се къпят в пари от петрол и танзитни такси от Арабите . Но това е режима ...предава народа за сметка на чужди интереси .

33

Анонимен

преди 7 години

Като се правиш на Непослушко, какво ? Ко стана голям герой? Разби милиони съдби и градили нещо хора. Тея хора утре , като се преберат, какво ще правят ? Всичко е унищожено ?Ние 89та, като решихме проблема в България мирно , какво стана ? Да не би да свърши света ? Заминаха си едни идват други и нещата си продължават ? Кой си ти да се Бориш с големи държави и да се пъниш? Какво доказваш? Едно нищо.

32

Гост+

преди 7 години

Разбира се, че ако слушкаш и се подчиняваш война няма да има. Белята е в това че всички не искат да слушкат

31

Анонимен

преди 7 години

Асад, ще е герой колкото и Садам и Кадафи. Всички милиони хора избягали по границите от войната , ще го изядат жив тоя. Разсипа им държавата . Камък върху камък не остана. Можеше просто да се отегли и всичко да си продължи. Ама НЕ нали е негова държавата , не на хората.

30

Пустиняк

преди 7 години

Ахаха, този сатрап, от който и дяволът бяга, щял да приема бунтовници за "помирение в деескалационни центрове". Направо си ги кани да влизат в концентрационните лагери. Руснаците ще гарантират, ахаха! Кюрдите, кюрдите мноого го обичат Асад. За тях има само един начин за ДЕЕСКАЛАЦИЯ. Като му вземат главата!

29

Гост+

преди 7 години

До 34: Националните герои знаят много добре, че са си сложили главата в торбата - те за това са герои, защото не ги е страх. Може и да са били сатрапи, но тъй като след тях нищо по-хубаво не дойде думата не може да е твойта

28

321

преди 7 години

Браво на Асад,истински президент на своята страна.

27

ха

преди 7 години

До 35Какъв офицер какъв флот стига провокации.

26

35

преди 7 години

Ако висш офицер от морският флот на Русия ме излъга лъжа та и аз,хахах ,не лъжа *** руски не лъжа,момето таман се беше пибрало сле доставката и случайна среща на едно гостуване на събра на една маса.

25

Анонимен

преди 7 години

Очарователен е възторга в който изпадат руските ***, списващи в този червен сайт, когато видят снимка на някакъв сатрап - независимо дали е терориста асад, терориста путин или терориста ким чен грух. Плакаха за Кадафи, плакаха за Милошевич, е предстои ви да плачете и за Асад. Свиквайте с мисълта, защото наближава времето, когато ще бъде изваден от някоя дупка брадясал и ще бъде обесен от своите. Ако не бъде разчекнат преди да стигне до бесилото. Всеки убиец си получава заслуженото един ден.

24

дааа

преди 7 години

Никакво отстъпление,бий терористите мислещите хора по целия свят са със Сирия и народа.....

23

ясно

преди 7 години

До Анонимен 33Те я лъжи вече не минават,пъпеш....

22

Анонимен

преди 7 години

Селяни пак ще ви кажа.ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО.Първите доставки на оръжие за СИРИЙСКАТА ОПОЗИЦИЯ -ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ГИ ДОСТАВИ РУСИЯ,ПЪРВИТЕ ДОСТАВКИ ТРЪГНАХА ОТ МУРМАНСК,БЯХА НАТОВАРЕНИ ПОДВОДНИЦИ С ОРЪЖИЯ И ДОСТАВЕНИ НА ИДИЛ.

21

Гост+

преди 7 години

Асад ще бъде един ден национален герой ако Сирия издържи на бруталната агресия

20

Анонимен

преди 7 години

Що за народ може да се плаши със инвалиди и гейове ? Господи колко сте елементарни и промити от руска пропаганда .По нищо не се различавате от талибаните,вие сте същите невежи от 13 век