32

киро

преди 7 години

Хора, комунистическата плява никога няма да ви управи без бой. И понеже други освен тях във влстта няма, сещайте се какво трябва да направим. Трябва да си луда да казваш на бсп комунисти, а на герп и другите - десни. Не виждате ли, че крадат еднакво и ни потискат еднакво. Бой до дупка!

31

фф

преди 7 години

Еврофондовете се усвояват бавно, защото поръчките свързани с еврофондове се натъкмяват дълго време да се открадне възможно най- много и разбира се да се дават тези поръчки на точните фирми. Колко по - лесно ще е да се заложи по- високо заплащане на работниците и всички би било чудесно, но ние не ставаме, прекалено *** ние целия мироглед.

30

Как се бавиме ?

преди 7 години

Я ела да видиш някои как богатеят -палати,коли,хотели - такива и в Брюксел нама !Пенсионерите и те -цели 100 евро пенсия !

29

Анонимен

преди 7 години

Заради високата емиграция и намаляването на населението безработицата ще продължи да спада, като от 7,6 на сто тази година ще падне до 6,4% през 2018-а.това казва всичко!

28

Анонимен

преди 7 години

Имате ли дори идея колко "хартийки/битчета" наречени евро печата ЕЦБ месечно? Как няма да се качва "инфлацията". Думата инфлация означава точно НАДУВАНЕ, на евро балона :-). И в един момент пук, помните как бе в България :-). И наивниците без спестявания :-=).Еврофондовете са по-трики тема, но коментара пред мен е горе долу в десетката :-).

27

Анонимен

преди 7 години

Еврофондовете са най-голямата манипулация и лъжа.Това е гнойна рана,която все някога ще пукне.България дава едни пари ,наречени субсидия в ЕС.След това тия пари се връщат в България,наречени еврофондове.И се наливат в обществени поръчки,за нашите си `ХОРА` обръчи от фирми, и престъпници.Законно взети от нас данъци,се връщат законно в нечии джобове.

26

ОПИТ И ЗНАНИЕ

преди 7 години

ТА ТЕ ТИКВУН И *** НЕ ДАВАТ НА НИКОЙ ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ЕВРОФОНДОВЕТЕ, АКО НЕ СЕ ОБВЪРЖЕ ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ '' ДАРЕНИЕ ''НА ПАРТИЯТА И НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ МУ ОСИГУРИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ , ИНАЧЕ НЯМА ФОНДОВЕ.

25

Анонимен

преди 7 години

Або то ЕС се разпада, но Брюксел предупреждава....аре улево бе, ***!

24

БАБА КУНА

преди 7 години

ЕВРОФОНДОВЕ, БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ, ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ И Т.Н. Е ЕДНА МЪГЛА В МОЗЪКА НО БОКИЧА. ПРИ НЕГО ВСИЧКО Е ИМПУЛСИВНО В СТИЛ ВИНЕТУ!

23

Анонимен

преди 7 години

BULGARIA E OTDAVNA BANKRUTIRALA, A TEZI PARI KOI I PO KAKAV NA4IN 6TE GI VRA6TA NA BANKITE.....NE MI SE MISLI DAJE ! TOVA E TRETA NACIONALNA KATASTROFA ZA DARJAVATA !

22

келнер

преди 7 години

Папкайте ги сега евро фондовете. ...Идните поколения да му мислят как ще ги пращат !Той келнера си записва .

21

То6

преди 7 години

Нали ни хвалеха. Никои не иска пари защото трябва да ги дели 50 на 50 с тези дето ще му ги дават. Нашите далавераджии

20

Bai ganu

преди 7 години

To osven izmami ima li ne6to drugo s koeto da moje da se spravim?Nekompetentnost,I lipsa na ka4estvo vav vsi4ko I na vsiakade

19

Фреи мъни

преди 7 години

Дават пари и ние не можем да ги усвоим на време, няма такъв смях. Как един не запретма ракави и да оправи положението с тези пачки които ни дават от ЕС.Да ама не, трябва поръчките да се дават само на нашите хора, тези дето после прехвърлят пачки и на теб. Каруцата си върви и ние след нея.Днес четох че в Литвания правяр гранична мрежа като нашата, 42км за 1,4 мил евро. А нашата колко излезе??? Кой открадна парите?

18

Не се

преди 7 години

бавят, бе хора, толкова са им фирмите-касички...с шефове калинки откъдето и да ги погледнеш. Има поне още 1000 фирми, които могат да свършат работата, обаче техните собственици не лижат герберастки задни междубузия!

17

Негър скиор

преди 7 години

Даа, знаем за този проблем. Терминът е Гладомор. Руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости, като Тиквата. Иначе Виждате цените по бензиностанциите, Топлофикация, Пристанище Росенец, Препускащи Каруци, Заводи в бъдеще време.........а народа си се възползва за ужас на руснаците от свободното движение на хора, стоки и капитали в ЕС. Дори Мая Манолова загуби дарслово. Мутрата Го "Не'***"...

16

Анонимен

преди 7 години

EU,BRUXEL-TOVA SE TEZI,KOITO UZAKONIAVAT KORUPCIATA ZA SMETKA NA MILIONI POTANALI V BEDNOST I BEZIZHODICA- GARCIA,ISPANIA,PORTUGALIA....I CIALATA IZTO4NA EVROPA E OSKATENA OT TEZI GLOBALISTI I 6ARLATANI.

15

БСП са гад.ини

преди 7 години

До 25. Глу.пак, забавянето е заради месеците червено управление. Споко, сега ще наваксат, ама тогава няма да те има тук, нали?

14

Анонимен

преди 7 години

България ще се оправи с Мутрата начело,ама друг път.Сега щял да вдига учителските заплати с 15%.Ама с колко преди това скочиха енергоносителите.

13

Гробокопач

преди 7 години

Боли *** кочана за еврофондовете ви! Смърт на ГЕРБ!