11

harmanliii

преди 6 години

migar i za tiah ste praviat konzlageri?!

10

месара

преди 6 години

или по точно казано - център за доходи на бсп !

9

Анонимен

преди 6 години

Викаш "Немъ ора". Успяхте да изгоните почти всички кадърни. Нали получавате европари за интеграция на роми и мигранти. Какво ревете - повечето са комунисти в душата.

8

Анонимен

преди 6 години

Другарката идЙотова да се прибира на село!

7

aaa

преди 6 години

Йотова да готви център за българите в БЪЛГАРИЯ като начало......

6

Нов

преди 6 години

Яката дупара знае как се сгъват европейски пари

5

т.минал 2

преди 6 години

Поредния псевдо център за нещо си и едни пари са за общото благо в личните сметки за шопинг в капиталиска чужбина ...........

4

Камен

преди 6 години

Въпрос на подход и последователност. Бихме могли да превземем Русия и отвътре.Така съпротивата ще е по-малка и съгласието ще е по-голямо.Те самите вече чустват че Москва е не е верния водач.

3

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябват корани и библии. България си има свои алегории в Българските Народни Приказки. Но като са решили, може да четем и корана. В него също има поучителни алегории. Аз в къщи държа Талмуда, Библията, Корана, Буда, Сун Тзи, и Конфуций на един рафт. Богатството е в многообразието. Хората на една книга са ограничени.

2

Браво

преди 6 години

Браво на кухата лейка. Стройте че скоро в България няма да остане Българин. Всички над 21г и с интелект над 80 ще са зад грабица а на вас оставяме да се разправяте с 1 мил индианци и няколко хиляди имигранти от Авганистан. Честита ви нова България 2030г че може и по-скоро.

1

Камен

преди 6 години

Дай боже и комунистите да започнат да работят за България.Какво става с връзките с Башкирия и Татарстан?