9

Анонимен

преди 7 години

що за дигитализация е виваком като доиде време за работа бави нета на определени хора очевидно е и го правят системно да е бавен уж че има силен трафик аман

8

ognyanz

преди 7 години

Хайде, да ни е честита нова думичка в тюрлюгювеча, с който ни залива гербаджийската пропаганда и обслужващите я медии. Дигитализация - точно този ресор е останал незает и го пробутват на нас. Сега това трябва да се обяви за голям успех.

7

Анонимен

преди 7 години

абе аборигениии половината та и повече от бг политически"елит" са абсолютни селяни. ква дигитализация

6

Баба Пенка

преди 7 години

Що каза, че не разбрах ? Нещо за повишаването на пенсиите ли е ?

5

Анонимен

преди 7 години

Кплкото И БАВНИЧКО И ДОРИ ДА СПРЕ ПРИВАТИЗАЦИЯТА КОЛКОТО И ДА СЕ ЖЕЛАЕ ОТ ДЕПУТАТИТЕ. ПАЗАРА ОТ ЕВРОПА СЕ РЯЗШИРЯВА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ НАД КУРУПЦИЯТА И МАФИЯТА.Жалко за пропуснатпто време от 27 години

4

Анонимен

преди 7 години

Българските ИТ специалисти (скоро ще ги преименуват на ДТ - дигитални технологии) ще работят за запада докат работят на ниско заплащане което все пак е много добро за българия и разбира се вършат черната работа в ДТ бизнеса. В момента в който намерят по евтина дестинация за ДТ аутсорсинг и в България остават без работа. Има си закони при пазарната икономика и капитализма, пазарарът е най-добрият регулатор, и никакъв комисар по ДТ може да примени тези закони.

3

Анонимен

преди 7 години

"Български еврокомисар с ресор Дигитализация е шанс за България"А от къде ще го намерят този комисар по дигитализация? Засега е предложена една дама която е учила за учителка по френски и няма и един ден тридов стаж, директо от студентската скамейка е взета на хранилка при ГЕРБ.

2

Оруел

преди 7 години

Демилитаризацията означава, че в бъдеще няма да има книжен носител, всичко дигитално, така ще могат да пренаписват класическите романи както си искат. Министерството на истината ;)

1

анонимен

преди 7 години

Абе и шеф на чистачките в Европарламента да бяха я направили пак щеше да е шанс за България.Впрочен това момиченце какво разбира от така наречената "дегитализация"Абе то и Захариева нищо не разбира от дипломация ама какво от това,важното е да е от Герб.