121

Анонимен

преди 7 години

Обща европейска нация няма ине може да има.Това е заблудаотправена от големите нациикъм малките.Лековерни винагиима.

120

Зозо

преди 7 години

Майката от Казахстан, бащата българин, пък мъчат руснак да го пишат. Басииии и наглите ушани!

119

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМи то и ти защо изказваш мнение като си уникално *** да те пита човек .....

118

111

преди 7 години

До АнонименНе го мисли за Америка.Той има стипендия за Бъркли .Та дали няма талант?

117

Анонимен

преди 7 години

5 пари не дава тоя с редките зъби за България. Участва от наше име, за да вземе руския вот, който не е малък. Ако се беше явил от името на Русия нямаше да е така

116

Анонимен

преди 7 години

Ако на Крис му разрешат да спечели Евровизия, всичките плюещи простаци ще са първи да го възхваляват, да се гордеят и да му целуват д-то.Момчето си има мечти и иска да ги осъществи. Как в БГ не се научиха хората да си гледат собствения живот и какво могат да постигнат сами,а не само да злобеят и плюят другите. Аз по-завистливо племе от нашето не съм виждал.Това ще ни изяде главата и няма да ни бъде. Трябва да се подкрепяме и да си помагаме,а не само да се чудим как на Вуте да му е зле.

115

Анонимен

преди 7 години

Кристиан Костов: Защото съм българин. Имам български паспорт. Аз съм гражданин на ЕС.Момчето си е съвсем наред. Гордее се че е българин и гражданин на ЕС, за разлика от нашите педализирани русофили.

114

до 106

преди 7 години

Не е така както си го разбрал като по развален телефон!! Аз гледах това интервю с Крис в ютюб - с български журналист, в което той казва че ако вземе статуетката, ще я счупи, и се разсмя нервно..На въпроса защо, Кристиан каза :Защото всички все това повтарят :да вземеш купата, трябва да вземем купата, купата... и най - накрая като я взема, ще я строша тая купа! Това момче показва че стои над тези материални неща, той е роден да прави и изпълнява музика, не да трупа статуетки и да се кичи. Той е бунтар по душа и затова се възхищава на Ед Шийрън. Той ще успее!

113

Анонимен

преди 7 години

няма да му забранят украинците - дадохме им оръжие, порошенковите бонбонки заляха страната....! уж сме приятели с тях!!никога не бях мислил преди 30 години ,4е музиката е и нещо друго освен музика!

112

Тинтири Минтири

преди 7 години

Сега обаче какво правим, след като един последните украинци останали с всичкия си - Анатоли Шарий разкри, че КристиАн е пял на 1 юни 2014 в Артек? Ако утре Бандерия каже, че и той става персона нон-грата, понеже е ходил в "анексирания" Крим без разрешението на Поросенко и министър-председателя на Того?

111

(-_-)

преди 7 години

Ами, защото България и Казахстан не са Русия, за това.. Иначе успех на момчето!

110

Advocatus Diaboli

преди 7 години

Само да напомним, че украинския закон влиза в сила на 15 април 2014 година. Нашия хубостник е посетил Крим на 1 юни 2014 година. Месец и половина след публикуването на закона. Следователно, на Костов трябва да бъде забранено да влиза в Украйна.

109

до 123

преди 7 години

ОМG KRISTIAN, IS THAT REALLY YOU?!!!! I love you so much, good luck this evening!! We love you, you are the winner!!! <3

108

Анонимен

преди 7 години

"Аз съм гражданин на ЕС." Грешката става все повече вярна ! Скоро ЕС ще стане държава и да си българин или какъвто и дае друг ще е наказуемо ."Как се осмеляваш ти да се пишеш друго освен новата раса Европеец" .Така е станало и през 17 век когато английската колония отвъд Атлантика си повярвала че може да е нещо повече от смесица от европейски народи и настанали над господарите си и се самонарекли американци . За какво ни са държави хайде кат USA дастанем омешени ,но европейци

107

Анонимен

преди 7 години

Чак сега разбирам, че е момче.

106

АЗЗЗЗ

преди 7 години

Чрез Кристиян, България доказва, че е ТРОЯНСКИ КОН, като изпраща руснак....въпреки забраната от Украйна за руски участници!

105

Го4о

преди 7 години

Ако представя Русия, няма да го допуснат в Украйна. За това и Русия НЕ УЧАСТВА - има забрана. Русия и Украйна са във война!

104

Правый сектор

преди 7 години

Какво е правил този хубостник в Крим? Без разрешение на киевските власти? Веднага да му се забрани престоя в Киев и да се изхвърли от Украйна!

103

Дръндер

преди 7 години

Леле колко анонимни *** има тук. Я си затваряйте плювалниците!

102

Анонимен

преди 7 години

Момчето има българско име и български паспорт. Русия забранява второто гражданство. Значи си е българин. Може да си живее където си иска, а и руският поп и рок пазар е много по-голям от нашия. Ролинг Стоунс, Ю2 - най-големите ни заобикалят, но всички са пели в Москва и Петербург. Така че, забравете политиката и се радвайте за България, ако наистина стане това, което се очаква да стане.