7

До 2

преди 7 години

"Можеше,но се провали ! Как ли живее с това незнам"Не мога да разбера за какъв провал и каква болка говориш. Ако погледнем останалите от тогавашния отбор, с изкючение на Стоичков, това ли са успешните? (Например Боби Михайлов или Лечков мога да ги нарека корумпирани но не и успешни)Когато някой успее да постигне по-големи успехи тогава да критикува. Но за съжаление болшинството от българските футболисти а и българите не могат да постигнат и на половина успехите му. Така че Балъков не го мисли.

6

noga

преди 7 години

bravo, bg diamant! ;)

5

фен

преди 7 години

С номер 20 на световното в САЩ '94 Балъков беше като шевна машина SINGER, бърз и точен. Най-добър играч в Щутгарт, с най-висока заплата (6 млн. марки годишно) от всички играчи в Бундеслигата. В Германия Бала, както бе популярен там, направи фурор още през първия си сезон. Той стана част от триото Балъков-Бобич-Елбер.Много добър като футболист, но като треньор не можа да се похвали с успехи.

4

До 3:

преди 7 години

Напълно съм съглсен с теб. Бербатов ако беше останал в Тотнъм щеше да бъде легенда за този клуб.

3

д

преди 7 години

А Бербатов като се реализира голям праз.САФ му се подиграваше зад гърба ......А Кройф викаше на Ицо ,че е ***.

2

мда

преди 7 години

Можеше,но се провали ! Как ли живее с това незнам . Сигурно е страхотна болка.

1

Наблюдател

преди 7 години

Наистина прекрасен играч, който обаче не успя за съжаление да се реализира в голям отбор като Стоичков и Бербатов. Можеше да постигне и много повече.