9

Анонимен

преди 7 години

Не е виновен, че е ***. Виновни са хората които гласуваха за него и го вкараха в парламента. И то заради евтин бензин менте и евтини препакетирани лекарства с изтекъл срок на годност.

8

До 12

преди 7 години

Как така се купуват лекарствата, а после здравната каса плаща???Нещо ни мята.Има доказана от правителството паралелна структура за изкупуване на лекарства които са с определени квоти за всяка страна и се продават у нас по евтино. Та тази структура изкупува редки и животоспасяващи лекарства у нас и ги пр. Извън Бг. Но не съм чул Марешки да има нещо общо! Май само хвърлят фейкнюз

7

Анонимен

преди 7 години

МАРЕШКИ ТЪРСИ ГЛАСНОСТ?ВАЛЯ АХЧИЕВА ДАДЕ ГЛАСНОСТ КАК С РЕЦЕПТИ ИЗДАДЕНИ ВЪВ ВАРНА СЕ КУПУВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКЪПИ ЛЕКАРСТВА (по 1500 лв) В МАЛКА СЕЛСКА АПТЕКА В СМОЛЯНСКО. ЗДРАВНАТА КАСА ПЛАША, А ПОСЛЕ СЪЩИТЕ ЛЕКАРСТВА СЕ ПРОДАВАТ В ЧУЖБИНА НА ТРОЙНА ЦЕНА. ТАКА ОТ ЗДР.КАСА МАРЕШКИ ИЗТОЧИЛ 7 МИЛИОНА (толкова разкрила Ахчиева, а те са повече)

6

Анонимен

преди 7 години

Варненското мутре утече в канализацията.Борисов не търпи да го рекетират. Защото знае добре как се прави. По-добре от Магарешки.

5

Момера

преди 7 години

Случаят с Марешки потвърждава , че България е страна на абсурдите - човек без имунитет е зам.председател на НС.

4

Анонимен

преди 7 години

Е нали варненската мутра беше чист и сам щеше да се откаже от имунитета си.Какво се случи сега, та групата му го брани със зъби и нокти.

3

Анонимен

преди 7 години

Ще го сплашат, за да стане послушен като Сидеров.

2

анонимен

преди 7 години

и този престьпник е зам председател на нс това е позор наи вече за тезикоито са гласували за него

1

Гюнтер

преди 7 години

...и канарчетата отлетяна на юг..