8

хм

преди 7 години

Премятат ви както си искат. Новината е, че в повечето банки в ЕС непрекъснато се съкращава персонал,а клиентите се учат как да ползват машинки ,ако искат да внест чек или депозит. Това означава-съкращения ,уволнения. България е и си остава с отрицателно търговско салдо.Еврофодовете отиват-за образование-всеки две години се пишат нови учебници,а учениците-оглупяват,за инфраструктура-необходими са пътища за вноса(основно) и за изхранване на група тарикати.Ивестициите са за купуване на чужди стоки

7

"ти ем ти "

преди 7 години

Има ръст , работиш повече часове , те ти ръст .Пари нема , требет миоще 4000 лева да ви осигоревам на миналмалната , ама може ин а4 часа да ви вода.

6

В същност

преди 7 години

От де толкоз въздух да надувате тез балони, умът ми не го побира. Какво реално е направено за развитие на промишленост и селско стопанство, та да очаквате ръст на икономиката?Дали родните бизнесмени и аграрни босове са инвестирали в нови технологии? Не, не и пак не!Ще разбера, че сме отскочили от дъното, когато от 28 място в ЕС по заплащане се издигнем поне с едно място нагоре! А до тогава - ТКЗТ(трай коньо за зелена трева!). Дано коня не се спомине дотогава!

5

nov model obirane??

преди 7 години

??

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3А колко е ГПР-то сравнено с германското и френското ?

3

Анонимен

преди 7 години

Прочетох първото изречение и се надух защото съм велик българин и син на юнашко племе със силен приръст в икономиката.

2

Анонимен

преди 7 години

Е какви са лихвите 1? В момента ипотечен кредит може да се вземе малко над 3, а ако си фирма може да се договори кредир на около 2.5

1

Анонимен

преди 7 години

Ми как няма да е печеливш банковия сектор с тез космически лихви в България!!На запад банките,може да си мечтаят за такива лихви и комисионни!!