65

Анонимен

преди 7 години

Да вземеме да го избереме! Спасителя на нацията! ***!

64

Щирлиц

преди 7 години

Преместих го.

63

Край

преди 7 години

Да Слави прилича на избягал от Карлуково НО Вазов казва: "Лудите, лудите, Те да са живи". Благодаря ти Слави че те има.

62

Край

преди 7 години

При пропоционална система депутатите гласуват партиино дисциплинирано и това ще го видите при гласуване на законопроекта за избирателната система. При тази система няма нужда от депутати Да се събират вождовете на партии и да гласуват с бройката на гласоподаветелите си /като с акции/. За какво храним депутатите на Борисов като гласуват САМО както им каже Борисов. Същото и с Догановците и пр.При мажоритрната система ще се гласува според личното мнение на депутата.

61

Анонимен

преди 7 години

На снимката: Както е седнал под сянката на троянския кон много напомня "И сам войнът е войн" от един известен съветски писател.PS: Неведоми са пътищата на путиновите "референдуми" !

60

42

преди 7 години

СЛАВЧО, СЛАВЧО! И ТИ СИ ЕДНО НЕДОНОСЧЕ. ЛЪСНА ВИ ИГРИЧКАТА С БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО СЪЩО ИСКА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СИ КУПИ ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН. ТОЛКОВА ПО- СЕРИОЗНИ ТЕМИ ИМА, КАТО ТЕЖКА И СЕРИОЗНА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА НИ, КОЯТО ВЕЧЕ НЕ ФУНКЦИОНИРА И НЕ СЪЗДАВА НЕОБХОДИМИТЕ ПРАВНИ МЕХАНИЗМИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО И ОБЩЕСТВЕНО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ, ВЪПРОСЪТ ЗА ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, СЪЗДАВАН С ПРАВНИ, ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ МЕХАНИЗМИ И ПРИЛАГАН ПЕРФИДНО И МЕТОДИЧНО. СМЕШЕН СИ.

59

само да попитам

преди 7 години

някой може ли да каже трите дни на слави пред народното събрание зад него плътно стоеше забравения йоло денев за младите незнаещи *** да поясна че това е ретро варианта на циркаджията яне янев,та защо точно йоло денев бе трите дена плътно зад него?

58

Анонимен

преди 7 години

Този е пациент, но още не е достигнал рисковата група.

57

ognyanz

преди 7 години

Волята на народа е да не е задължително да се въведе мажоритарно гласуване. Решават депутатите. И тъй като в парламента само ГЕРБ подкрепя изцяло мажоритарна избирателна система (защото много ги устройва), ясно е, че няма да се приеме. Накрая дори и Слави Трифонов може да разбере тази проста истина. Както и друга проста истина - ако за референдума се гласуваше отделно (не по време на президентските избори) и половината от гласувалите нямаше да отидат.

56

Анонимен

преди 7 години

С.Т: А аз съм *** като един от многото !

55

Анонимен

преди 7 години

Като ми се писа на приятел що не се обади един път ами ти го търсиш.приятел за сметка и любов първи е не си падам по мъже

54

Анонимен

преди 7 години

След като Путин в Крим, а след него и Слави тук в България се изгавриха с т.н. "референдуми" трудно ще се намерят скоро наивници за такова "мероприятие" !

53

zg

преди 7 години

Учиндолският турбочалгар се самопровъзхласил за говорител на народа. А бе, Славчо, тези които не искат тази система са с 2 милиона и кусур повече, ако броим всички с право на глас. Дори по сегашните занижени изисквания, които правят референдума задължителен, пак не мина. Така че успокой топката, седни си надирника и не ни занимавай с простотиите си. Заеми се с това, което ти е отръки - развличай простолюдието с чалга, например.

52

Анонимен

преди 7 години

Явно рефередум за носене на персонална отговорност не би имал успех.Изненада? Не мислА. Даже очаквах по-кофти резултат,но липсата на коментар лично към мен, най-много ме притеснява.Силата да избираш и да бъдеш избиран идва и с носене на отговорност за направения избор. Не вижда нищо лошо в този мой въпрос.Благодая за гласуването.

51

МРАВКА

преди 7 години

До АнонименТИ КОГА ГИ БЛИЗА ЗА ПОСЛЕДНО?

50

Анонимен

преди 7 години

на Славчо хемороидите му се обадиха и стана от стола

49

Анонимен

преди 7 години

Ти пък 20 години и отгоре маи е минал към сектора и ти бил приятел приятел друг път

48

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля да организирам референдум само с един въпрос-Одобрявате ли въвеждането на наказателна отговорнст на избирателите на депутати, които с политиката си са нанесли щети на държавата и народа?Кво ще кажете?

47

Анонимен

преди 7 години

Виждаш ли четвъртата дама тръгна на разходка баси класика и тя в играта и моя човек лие вътре браво

46

РуК за ИКСВЕЛ

преди 7 години

Само ЦСКА!