34

Анонимен

преди 7 години

Жорката не е виновен изобщо. Боцко си го връща защото ще изпълнява всичко. А на него не му трябват умни и образовани, те много питат и знаят. Такъв като Жорката който дори не може и да говори дори е нужен. Жалко за България!

33

Анонимен

преди 7 години

Те СИК министър председател за трети път си назначават вие за един шеф на митница се чудите.

32

до какво става

преди 7 години

не КОЙ, а ЗАЩО

31

Каво става

преди 7 години

Кой ги назначава теа *** по високи постове е!?

30

Анонимен

преди 7 години

Тоя две думи не може да произнесе без да се запъне, представете си какво му е в главата ако трябва да мисли нещо сложно, като как да раздели сламата на две магарета.

29

Анонимен

преди 7 години

"Ало, Крава... Абе, брато, дай тука да редим нещо на шефа на митниците..."Да ви е честит новия шеф на Агенция Митници Георги КостовОфициално признание от МВР и ВСС: Георги Костов и Ясен Тодоров са били на купон при шефа на Божо Кравата

28

камен

преди 7 години

Браво , освободиха го по настояване на Доган щото му пречеше на "бизнеса," и сега ще се простят с контрабандата !

27

Анонимен

преди 7 години

След случая, ало Ваньо очакваме ало Жоре. Как е възможно на този важен за държавата пост да се поставят прости полицаи, а не икономисти и финансисти. Това да не ти е ония който краде кокошки, че да очакваш полицай да го хване. Контрабандата се извършва от компетентни хора, а когато срещу тях изправиш не компетентни резултата е ясен.

26

Хой

преди 7 години

Тоя обича да си кърка яко.

25

112

преди 7 години

Дали освобождават досегашните ръководители по тяхно желание. Колко много се изприказва за смяната на назначените от ББ. Сега дали ще дадат думата на някой да се оплаче, че е разбрал от медиите за смяната му. ББ може да прави каквото си иска в държавата и никой няма да му търси сметка. Ще смее ли някой от митниците да протестира, че му спускат неграмотен в областта човек. Важно е той да събира парите за герб. На тях субсидии не им трябват, след като цялата държава е тяхна и черните каси се пълня

24

сминдух енд чесън

преди 7 години

Номенклатурни игри,търсете разлики с времето на бай Тошо,защото аз не намирам такива даже и като конструкция на държавата.

23

Ники

преди 7 години

Крадци,Оушъни ...без Инкасо плячка тая година, молим ви се, огънче се взима от полицията

22

анонимен

преди 7 години

Митниците-важен сектор.Там трябва да "управлява" най предания,най верния .Доколкото знам стар "съратник" на Борисов -много са преживели двамцата,през много "мероприятия" са минали в Бургаското МВР още през 90-те години и останали си верни през годините. Но те си знаят,е и някой други но си мълчат сега уредени с доходна и спокойна работа.

21

Анонимен

преди 7 години

ТИКВА И ТИКВЕНИЦИ

20

Анонимен

преди 7 години

Този в кое помощно училище беше учил?

19

Анонимен

преди 7 години

Какво очаквате от един пожарникар,да се обгради с умни и интелигентни хора?Абсурд!

18

Анонимен

преди 7 години

Ами съвсем нормално, да не мислите че тиквата ще рискува да назначи някой по умен от него. Колкото са по прости гербаджийските калинки, толкова по лесно се командват.

17

Анонимен

преди 7 години

Ле ле ле дано не е истина

16

Boko bo

преди 7 години

Е това е нашта полит класа. За послушните винаги ще се намери сладко и доходно местенце. С какво Костов ще бъде полезен на тази жизненоважна за държавата структура. С нищо! Щото е парашутист кацнал директно на върхът. Знае е ли кво е под него. Не! Бог да пази България.

15

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 7 години

АМА ТИЯ ВЕРНО ГО ТУРИХА ТОВА ПАРТИИНО МАГАРЕ ЗА ШЕФ НА МИТНИЦИТЕ !!!!НО НА ФОНА НА ПРАВОСЪДИЕТО С ПАРТИИНА МАГАРИЦА НАЧЕЛО ,МОЖЕ БИ СЕ ЯДВА !ТО ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ТИЧА В ОБРАТНА ПОСОКА ЗАЩОТО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ И СА МАГАРЕТА И Я ТЕГЛЯТ В ОБРАТНА ПОСОКА