17

бг пенсионер

преди 7 години

Горкият Коми. Какво ли ще прави с 300 лв пенсия

16

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде, където Русия има участие нещата са изтъкани от интриги, подлост и престъпления!Тръмп се е забъркал с ушанките и няма да изкара дълго.

15

Гост+

преди 7 години

До 20: Болно-амбициозната госпожа никога нямаше да стане президент. Вие заедно с трите букви може да си баете за руска връзка, но американците може би ще преизберат Тръмп и след импийжмънт.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен19 За какви "хорица"на Обама говориш,Коми попречи на Хилъри да стане президент,а тя е човек на Обама.Нещо май,не ти е ясно,как стоят нещата.

13

импийчмънт

преди 7 години

Руската връзка скоро ще се докаже по категоричен начин и следва импийчмънт.Г-жа Хилари Клинтън щеше да бъде президент, ако нямаше руска намеса!

12

men

преди 7 години

важно е че каналчетата за ероинец и амветки ще останат а покрай тях и назначените пазванти мислещи ни доброто - тиквочага, ердоганя, шмеркелина, *** макаранаджия и т.н. пешките се сменят аджендите оставар. да живэ НСР и ЕГС.

11

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е зверски силен, бизнесмен хиена с усет към пари и жени, дали си е преценил хода ?!

10

Очевидно

преди 7 години

Тръмп е Абсолютната марионетка. Ще прави всичко, което му бъде наредено.

9

1

преди 7 години

Интересно е да се отбележи, че всички медии коментират "какво" е направил Тръмп а не "защо" го е направил. Това е класическа схема да се избяга от смисъла и да се коментират глупости. Същото беше и с руснаците, и с "ободите" му по повод на жените и т.н. Те за това медиите потъват. На хората просто им писна.

8

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е перко.

7

Сряда

преди 7 години

За нашенския манталитет е нормално - идва нов шеф и си слага неговите хора. Добре, че по света това не се смята за ОК, иначе щяхме да се нагледаме на бойковчета.

6

ДС

преди 7 години

Какво му е шокиращото. Тръмп налага нов световен и вътрешен ред. Това е неговия начин. Той обеща да закриля обикновените граждани. Нещо което никой друг не се нае да направи.

5

Анонимен

преди 7 години

Ми що да го не уволни?!Не му харесва работата и го уволнява,той е шефът на щатите!!Къде е драмата тук? :-)

4

ивчо

преди 7 години

не че съм му фен на перчема, но когато усещаш лицемерие в тез които трябва да са ти сигурността в управлението и да има безрезервно доверие, това е решението.Взима пример от товарищ Путин или от Ердоган ефе нди

3

Анонимен

преди 7 години

Е така като кажат "директорът на ФБР".Кво като е директор.Тоя другият е директорът на директорите и така.Какви доказателства реално може да намери за намеса на руснаците?Че са подкупили 200 милиона американеца за да вотнат за Тръмп?

2

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е точно като Холивудски актьор но по-добре той отколкото обама или хилъри.

1

Анонимен

преди 7 години

Вече започвам да си мисля, че или Тръмп е бил голям актьор в предизборната си кампания, или го обработват някак си.Но имайки в предвид, че е дългогодишен вряла и кипял в бизнеса май ще да е първото