159

Анонимен

преди 6 години

Сега, никой не ви е обещавал нещо различно от естествен подбор.Борете се,но ако искате да сте новите европейски индианци-не се борете.

158

Анонимен

преди 6 години

На България и трябва балансирана икономика-да можем да си проиведем сами стоки от първа необходимост, да сме максимално енергийно независими, да ни е добра инфрастуктурата и да имаме положително търговско салдо т.е.да произвеждаме стоки, които се търсят на световния пазар.Няма начин ЕС да е силен със слаби страни членки.Няма начин икономиката ни да е силна със слаби политици и бизнесмени.

157

polilei

преди 6 години

Bg e orient irana i bez drugo kam Oman, OAE, Saudi A, Jemen, Jordania, Hongkong, Pekin, Tokio, Vietnam, India, Srilanka, Kambodja, Laos...kakvo kazvat v eu za bg e bez nikakvo znachenie...

156

Западно блато

преди 6 години

Запада никога не ни е помагал, само ни е използвал. Върнете се до 1060г и ми кажете от тогава до сега какво е направила Запада държава за БГ. А през Балканската война да не би да са застанали на наша страна? А кой бомбардира София през 1944? С гъзожлизци начело до там е докарахме и никога няма да се пправим. 500г робство ни пречупиха и в момента робстворо продължава, само името на паришаха се сменя.

155

ангел

преди 6 години

Щом го казва Отворено общество на Сорос и "медията" на Прокопиев , значи сме им бръкнали в сметките !

154

Анонимен

преди 6 години

А Бойко знае ли го това?Шегувам се,разбира се.Не само,че го знае,той направи гетото още по-голямо.Господ да го съди,щом народа не желае.

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 167Евала. Един човек да им го каже. Българите могат само да мрънкат обаче.

152

АНАТОЛИИ ПРОТОЛЕОН

преди 6 години

ЗАКРИВАМЕ ТАЗИ ВАСА КВАЗИ ПСЕУДО-ДАРЗАВА..ПОДЕЛЯМЕ Я МЕЖДУ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ . И ВАС ВИ НЯМА. ВИЕ СТЕ ТУМОР НА ГРЪЦКИЯ ПОЛУОСТРОВ. И ГЪРЦИЯ СТЕ ВИ ИЗРЕЗЕ.

151

анонимен

преди 6 години

Не може да бъде това просто не е истина.На 29 място по държавно управление -сиреч на последно.Те не знаят ли,че ни управлява най големия държавник,най кадърния,незаменимия,слънцето ни.Че ако го нямаше то слънцето просто нямаше да изгрее,щяхме да фалираме.Вече 7 години ни управляват най умните,най кадърните ,най почтените,усвояват ЕФ коректно,без крадене,така както никой удруг освен тях не може-защото другите са некадърници.

150

До 165

преди 6 години

ББ е бил охрана на АРЕСТАНТА Т.Живков ,а не на управляващият Т.Живков. Това бъркате и не знаете вие младите.

149

Анонимен

преди 6 години

Спокойно,господа!Щом и американците- и Трамп- са стигнали до извода,че най-големият им враг не са руснаците-т.е. комунистите,а демократите и либералите-т.е. Килърите-значи положението се нормализира...Предстоят събития не само в САЩ, Англия, ЕС и пред Народното събрание.Зареждайте с бира и пуканки,сядайте около телевизорите, привържете коланите-и с Бога напред!Идва "Зимата на нашето недоволство"!Преходът продължава!А и Битълс-още преди половин век- пееха "Обратно в СССР"!-"Back in the USSR"!

148

Анонимен

преди 6 години

Когато народът е калпав, къде искате да е, в РАЯ?

147

Анонимен

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

146

ppq

преди 6 години

До 25 АнонименИ въпреки това ги настигат. *** голяма част от местните не се задоволяват и с това и затова емигрират

145

Анонимен

преди 6 години

Тя и България е една от най-големите производителки на злато в света и с големи запаси, но живее в мизерия а златото се изнася от западни фирми които са получили концесия за добив и износ и трупат милиари а държавата получава 0,7% от концесията.

144

До 164

преди 6 години

Епа тука ти е грешката! Тия дето са сега са си баш родата на ***! Само, че в по-подмладен вариант! Даже някой от тия сегашните са били и консумолци и партиини секретари и прочие и прочие! А ББ е бил охрана на бай. Тошо! Така, че...

143

extremist

преди 6 години

До Анонимен 159: ЩО ТАКА ЛЪЖЕШ БЕ ? ПО ВРЕМЕ НА *** БЕШЕ ДОБРЕ...ОТКАК КАПИТАЛЯГИТЕ ГРАБЯТ ВСИЧКИ ОБЕДНЯХМЕ.....А

142

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Ами при тази близост с "братска" Рассия е цяло чудо ,че въобще имаме някакво развитие...

141

Анонимен

преди 6 години

Трябва да признаем, че мизерията в България дойде с капитализма и пазарната икономика. Преди това нямаше мизерия, може да имаше много недостатъци предишната система, но мизерия никога не е имало.

140

Анонимен

преди 6 години

Нигерия и Ангола са много пред Венецуела по износ на петрол, Венецуела е на 8мо място в света, Нигария и Ангола се на 5то и 6то. Там винаги е било капитализъм, никога не се имали комунизъм и мизерията е както в България.