50

хм....

преди 7 години

Ние никога не сме избирали нито ЕС , нито НАТО.Кой е питал българския народ и защо му спестиха това право ? 10 човека решиха съдбата на държавата , сега те облагодетелствани , а народа в мизерия. Това не е демокрация , това е игра / подобие/ на такава. Липсва ни българския Орбан.

49

Анонимен

преди 7 години

Бойко разчита още четири години да граби.После ще свършат парите от Брюксел и той ще стане президент за пет години.През 2026 ще е на 67г.и ще се пенсионира.Докато е жив ще бъде охраняван от любовта на народът.

48

luckyman

преди 7 години

Принудиха ни да изберем, дори "избраха" вместо нас!

47

Анонимен

преди 7 години

Англия се оттърва, следва Франция.Турция вече неще в ЕС...Разпада се ЕС

46

Анонимен

преди 7 години

ЕЕ как бе... нали Ганката много се хвали че е в съюза...Точно пък България е слугинята на ЕС...Ганка, това че си в двореца не те прави КРАЛ :-)

45

dp

преди 7 години

Такива глупости е набълвал тоя.В момента от ЕС харчат пари за да приповдигнат малко бедните членки като БГ и естествено се намира кой да ги изконсумира. Че може да се консумират не 10 а 100 пъти по-свястно и да отиват в развитие вместо плодене на *** е очевидно но толкова може, съветската агентура е все още в контрол и саботира (че и изяжда пътьом) всичко.Но бавно и полека нещата отиват в правилната посока, ако няма катаклизми след някое-друго десетилетие тук ще е съвсем ОК.

44

ЕВРО

преди 7 години

СДС викаха че БКП искала да се откажем от нацинализмаси и да станем 16 република на СССР. Предателите БКП него направиха! НО СДС направиха апсолютно същото без референдум с присъединяване към Европейската Общност и НАТО. АЗ лично бих гласъвал за присъединяване, но бих искал да ме попитат.

43

харалампи

преди 7 години

До Тиневникога не сме били интелигентни или грамотнипонеже нямаме естествения усет за постоянно самоусъвършенстване изостанахме и се самопревърнахме в неконкурентно способни и неподготвенни за бързия темп на западните страни

42

бай ганю

преди 7 години

или си консуматор или си облагодетелстващ се от консуматорите трупащ печалбазападните общества са супер консуматори но и всякакви видове продукто производителиние сме никъде и никога няма да бъдем някой

41

до 53

преди 7 години

ще добавя ... Нация, която е превърнала арогантността в ценностна система.

40

Тинев

преди 7 години

Избрахме?От нация високообразована, интелигентна, търсеща просперитета се превърнахме в нация на слуги, полуграмотна, затъпяваща.

39

Мачете

преди 7 години

Охооо..глей ти кой бил тууук..Газо Близов! Шута на Едникнижник !!

38

Анонимен

преди 7 години

Земята на Ботев и Левски отнова е робска земя. Но иначе портретите и на двамата стоят зад гърбовете на Селянжърите и се правят че продължават делото им! Ех ваща *** фостенцата дебнем и на сини на червени и на бембени! Най срамното е когато уж свои от една кръв те превръщат в роб на техните им интереси и банкови сметки. А още по срамното е когато има умници които пък гласуват за унищожителите си!

37

До Жоре Трабанто 41

преди 7 години

Ако управлението ни само има желанието икономиката ще дръпне не с 2-3% като сега ами с 2х . Това важи и за всичко останало - обществени поръчки, организация, администрация, съд, инфраструктура, закони и пр. А то няма желание защото ако държавата дръпне напред ще стане малко или много конкуренция на западните държави, като в същото време ще секнат далаверите за нашите власт-имащи. Че защо да се преебават себе си и западните господари само заради някакви си 6-7 млн българи. Те да не са луди?

36

kuril

преди 7 години

tozi oste ne iztreznial ot denia na bg hrabrostta...i driska non stop....;)

35

ide li

преди 7 години

oste nisto ne sme izbrali ;)...idvat mnojestvo BG Referendumi, na BG Referendumite ste si izbirame ....;) kef ti pilod, kef ti pilodka...

34

Хитър Петър

преди 7 години

Така е, абсолютно съм съгласен. Ние българите сме само потребители, нещо не произвеждаме, но само лапаме европейски средства и сме един товар на ЕС. Гърция тръгна по нашия път.

33

Анонимен

преди 7 години

До #42Да беше издигнал! Ама нали те мързи. Като праведен евроатлантик, чакаш първо парата, пък протеста после.

32

Анонимен

преди 7 години

До #43Кое ти е мило и кое ти е родно, безроднико!?

31

Анонимен

преди 7 години

За 10 ноември до "Паметника на незнайния войн" трябва да издигнем "Грамада на известните предатели,продажници,разрушители и унищожители на България и българския народ"!Ще е добре да се открие електронен адрес,на който да се изпращат имената и делата на тези,които бъдат предложени за изписване на паметната плоча. Точният списък ще бъде уточнен на база на признатите от народа постижения на кандидатите-международно организирани престъпници,политици,юристи,икономисти, финансисти,журналисти и т.н.!