200

Анонимен

преди 7 години

"Ако България не беше паднала под турско, сега щеше да владее целия свят!" ---> Новото заглавие!

199

Циник до 238

преди 7 години

Налага се да сменя "стила"*** маай *** по улиците на комунистическа мутроландия...и вярвай ако щеш и във феята на зъбките!Неумен си!Приеми го - няма да се мъчиш!:-)

198

Анонимен

преди 7 години

Германците не искаха да плащат на "Газпром" газа и нефта и затова започнаха войната. Все още воюват с Газпром и все за руския газ говорят.

197

Анонимен

преди 7 години

До luckyman"Нищо не си разбрал прятел, прочети за Рудолф Хес и връзките му с Двора! После малко за събитията около 1939г. и т.н."Рудолф Хес, сигурно го знаеш само като име или защото някак съчетанието на звуци при изговарене на името ти звучи интересно. (??? Кой знае...) Много знам за Рудолф Хес и не знам за какви апокрифи или пропаганди говориш, защото като се сетя за Рудолф Хес, няма нищо, което да ми каже, че съм "в грешка".

196

Циник

преди 7 години

Така че, не бързай с изводите!:-) остани си със здраве!

195

Циник до 230

преди 7 години

Надали...от 89 съм в Германия...връщам се да се видя с брат ми - нашите си отидоха!Аз създадох за семейството си нова "екзистенция"...аз работя като инструменталчик във фирма със 128 годишна история... субконтрактор...на Рено, Ауди, Порше, Ситроен, Еърбъс, Метабо....и много други...клонове в Южна Корея, Франция, Китай, и Мексико...съпругата ми промовира тук, и защити докторат....в близкия приятелски кръг - се шегуват, че могат да отворят болница ..макарче са dr.rer.nat....химици..банкери..архитекти

194

luckyman

преди 7 години

До АнонименНищо не си разбрал прятел, прочети за Рудолф Хес и връзките му с Двора! После малко за събитията около 1939г. и т.н.

193

Анонимен

преди 7 години

До *** до 212Завърших медицина през 1987 г.Тогава това беше гаранция за интелект.Никой обаче не го приемаше за даденост.Затова и учехме.Имам 5 г. специализация "хирургия" и 3 г. "травматология".След това няма и ден в който да не съм учил!Но полза нямаше.В такавадържава учението не е гарант.Може би ще кажеш че не съм бил добър хирург?Е,това го решават само пациентите а не такива като теб.Надявам се искренно да не те срещна професионално!Просто пожелание както за теб така и за всички във форума

192

Анонимен

преди 7 години

"До Анонимен Само, защото в един момент се е помислил за по-голям от "началника" си... ...напада ВБ, тогава там се извършва тих преврат и се обръщат срещу него...."Ако приемем, че с ВБ си искал да кажеш Великобритания, това затвърждава тезата, че явно не си си пил хапчетата. Защото "ВБ" обявяват война на Германия, на 3 Септември 1939. Великобритания "напада" Германия, а не обратното. Да беше си мълчал, нямаше толкова да ти се смеят.

191

Циник до 223

преди 7 години

Всъщност не е съвсем ясно , кой точно финансира предизборната къмпания на Фюрера. За първи път в Европа - се провежда такава, с такъв мащаб! Тисен & Круп не са ли евреи? Или бъркам някъде? Официалната история твърди,че Хитлер е станал антисемит по политическите вечеринки след загубата на Германия в ПСВ. Но истинските причини - си ги знае само фюрера! И един Хенри Форд е убеден антисемит....всъщност такива са маса известни личности! Не се ангажирам да кажа - прави ли са, или не.

190

Анонимен

преди 7 години

"Забравихте ли американските бомби над София и Белград???"А забравихте ли руските бомби над Варна и Балчик?

189

luckyman

преди 7 години

До АнонименСамо, защото в един момент се е помислил за по-голям от "началника" си... ...напада ВБ, тогава там се извършва тих преврат и се обръщат срещу него....

188

Анонимен

преди 7 години

До БАБА БУНА"ЕДНА ВЪВ ВТОРАТА ФАЗА,40000 СА ЗАГИНАЛИТЕ,ЗАЩО НЕ ПОЧИТАМЕ ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА 9 МАЙ,АКО НЕ БЯХА СТАЛИН И ВОРОШИЛОВ И ВАСИЛ КОЛАРОВ НА ПАРИЖКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ,ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Я НЯМА,ГЪРЦИЯ ДО ПЛОВДИВ,,СЪРБИЯ ДО СОФИЯ,ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ ГОСПОДА ПОЛОТИЦИ"Защото благодарение на Русия и комунистите и Народния съд, б...ЪЛГАРИЯ не само е обявена за страна изгубила войната, а на всичкото отгоре без причина убива интелигенцията си и голяма част от цвета на нацията си.

187

Анонимен

преди 7 години

До luckyman"Планът баче не е на нацистите, те са само изпълнители... Планът е на Ротшилд и пдопечните му масонски ложи..."И ти нещо не си си пил хапчетата. Именно въпросните за които говориш събарят Хитлер във войната, понеже Хитлер удря тояги върху банките на Ротшилд. Страните победителки пируват и взимат твърде много, повече от нормалното. И банките събарят Германия тотално. Но Хитлер създава собствени пари и забранява банки освен националната. Заводите започвват плащания със сертификати.

186

БАБА БУНА

преди 7 години

НИЕ СМЕ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ВОЙНАТА С 200000 ВОЙНИЦИ,ТРИ АРМИИ,ЕДНА ВЪВ ВТОРАТА ФАЗА,40000 СА ЗАГИНАЛИТЕ,ЗАЩО НЕ ПОЧИТАМЕ ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА 9 МАЙ,АКО НЕ БЯХА СТАЛИН И ВОРОШИЛОВ И ВАСИЛ КОЛАРОВ НА ПАРИЖКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ,ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Я НЯМА,ГЪРЦИЯ ДО ПЛОВДИВ,,СЪРБИЯ ДО СОФИЯ,ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ ГОСПОДА ПОЛОТИЦИ,НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ИСТОРИЯТА,АМИ САМО СВОИТЕ ЗАПЛАТИ,СРАМОТА.НАЛИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ,НАЛИ ЩЯХТЕ ДА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА,ТО ВИЕ КРИЕТЕ СЕБЕ СИ ОТ ИСТОРИЯТА,СТИГА ГЛУПОСТИ И ИЗМАМИ.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ,

185

Анонимен

преди 7 години

Путин обърна отново палачинката. Насъскването към САЩ сега отново се насочва към Европа !Кибер-атаките са показател за това.

184

Анонимен

преди 7 години

Ако Русия беше победена, щеше да е с 30 млн. повече население - т.е. с това което стана жертва на Сталин !

183

luckyman

преди 7 години

Планът баче не е на нацистите, те са само изпълнители... Планът е на Ротшилд и пдопечните му масонски ложи...

182

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

РУСИЯ ЩЕ ЖИВЕЕ ЗАЩОТО СА НАРОД , А НЕ ***.НИЕ ИЗЧЕЗВАМЕ ЗАЩОТО НЕ УВАЖАВАМЕ СЕБЕ СИ И РУСИЯ,КОЯТО НИ ДАДЕ СВОБОДА.

181

Циник до 212

преди 7 години

В едно поне май се убеди - не съм точно....не разбрах какъв ме изкара...автоцензурата изтри ключови думички от коментара ти! А колко сте били на супер ниво - намирисва на чисто самохвалство ....кой знае - може и да сте били - не ви познавам! Откога лекар е гаранция за интелект?Всъщност разбирам те - човърка те червейчето на съмнението, че нямаш срещу себе си зидаро-мазач! Налага ми се да се нагаждам на честата липса на ниво , на тукашната аудитория! Те така!