30

Анонимен

преди 7 години

Хайде този с "шефа ми в Европа..." по-леко, че IP-то му е от Мало конаре.

29

Анонимен

преди 7 години

Тия да идат по света да видят как е после да се наричат бизнес смешницил

28

Циник

преди 7 години

Преди мен - колегите написаха решаващата разлика - румънците не ги мързи да напълнят улиците, и площадите с протест против корупцията, и своеволната смяна на законите!Утрепаха Чаушеско...а ние нашия овчар го угоявахме до последно - и още има и д и о т и и посттекезесарски мекер енца дето ронят сълзи на гроба му!Заслужаваме си всичко, което се случва....или не се случва в България!Нямаме граждани - само избиратели...( на ***, и мутри) то май други няма!

27

Анонимен

преди 7 години

Ние България я знаем. Не се прави на по-умен от другите. Не си. Кажи лично ти какво направи за тази същата държава за да е добре. Само ревльовци пред компютрите.

26

Анонимен

преди 7 години

В Европа моя шеф е 5-то поколение бизнесмен и не кара джип мерцедес, знаете ли ЧЕ. Има и фирма за IT сървърите във фирмата му са още HX-20 с други думи са едни от най първите, не ги сменя защото трябва да даде 100 000 еввро е тъй за нови които са с китайски части. Тук и чистачката получава 2 500 евро.

25

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, няма кой да бачка и кражбата на кадри от няколко месеца е в ход, така, че който иска квалитетни кадри знае как става!

24

Анонимен

преди 7 години

България е най-изостаналата страна не само в ЕС,но и на континента Европа.И по доходи,и по процент социално слаби,и по икономика,и по свобода на медиите,и по престъпност и корупция.По абсолютно всичко ние сме на последно място.Дори и този мижав стандарт на 20% софиянци е измамен,защото се дължи не на реална икономика,а на държавна хранилка,подплатена с милиарди дългове,както и на прането на мръсни пари,които вече привършват.

23

Въпрос?

преди 7 години

Имам предвид защо Орешарски не ви повиши средната заплата така че тя да е по-висока от тази в Румъния?Червени фуражки?

22

Анонимен

преди 7 години

Хейтърите са си виновни. Като не ви харесва, излезте на улицата, бе ***! Ама стоите при мама и тати, 40 годишни тюфлеци. Вие сте срам за нацията, мършляци калпави!

21

!

преди 7 години

Нали сега ще правим внос на работна ръка :D Само дето нашите пак с тънки сметки. Нали и тази работна ръка не и се бачка за без пари и се ориентира към Западна Европа. Откъде ще са следващите? Бангладеш???

20

Ало,ало

преди 7 години

До Анонимен 21 Абе пич какви нещастници бе ти знаеш ли че за общ работник за 300 лева в провинцията ти искат средно образование?!

19

тъпчо

преди 7 години

Е как ще ги вдигнат заплатите!? Нали шефа на баничарницата трябва да кара нов джип Волво, шефа на мандрата трябва да сменя бмв-то като излезе следващия модел, шефа на хотела трябва да води любовницата до Дубай. Как да им искаш повече пари на тези хора?! Сърце не ми дава...

18

Анонимен

преди 7 години

Добро утро Румъния след 5 години ще има средна заплата 2000 лева и много добра покупателна способност!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Реват колко сме зле, колко добре били другите, а те по цял ден клюфтят пред компютрите и чакат някой някак си да ги направи богати. Нещастници!

16

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува какви са пътищата в Румъния! Интересува ме какво пише в доклада за напредък. Този доклад който го четат инвеститорите​.

15

Анонимен

преди 7 години

и кво от това?!

14

Анонимен

преди 7 години

Отидете за няколко дни в провинциална Румъния и тогава пишете тук. И за вътршните им пътища, с ямите и каруците. Аман от нихилисти! Вие сте виновни за сегашното положение, вие мишоци!

13

9

преди 7 години

Нормално,там политици влизат в затвора...

12

до 13

преди 7 години

Тук точно няма да си направим интерестно как в цял свят само българския работодател все нещо не му е наред, все го е закъсал все нещо пречи ама вместо да иска да промени нещо той се бие у гърдите колко е велик. При тъй наречената приватизация само най-големите бандити и никадърници пркопсаха и стнаха кредитни милионери.

11

tt

преди 7 години

До 3Защотот Ореха поиска 1 млрд заем всички скочиха и го свалиха, докато бат ви бойко изтегли 17 млрд и никой не гъкна.