16

Анонимен

преди 7 години

урановата вода ли ни е в повече, акъла в главата ни ли е по-малко,не знам,ама много издивяхме и изпростяхме ! с това безразсъдство по шосетата войни не ни трябват !

15

nobody

преди 7 години

До 3: България не е малка. *** ни са много.

14

бъдете точни

преди 7 години

Загиналите са на 58г и на 51г, мъжът е от София и колата е негова, жената е от Плевен, двамата са колеги- музикант и певица, прибирали се от Германия, където по договор трябваше да са на работа 5м, а импресариото им от София ги накарал да се прибират на втората седмица, понеже нямало още клиенти и с какво да им плащат. И двамата са шофьори от 80-те години. В този участък едната страна на магистралата е в ремонт, а другата е двупосочна. А този третия не е българин, а български гражданин.

13

Спиро-трабантцедеса

преди 7 години

Вчера един *** нещастен беше написал за катастрофата на път Е-79 в Кресненското дефиле, че "стария курник-ладата" била виновна, щото нямала въздушни възглавници и се движела твърде бавно при разрешена МАКСИМАЛНА скорост 90км/ч. E, тук в случая няма нито дърта кошница, нито изкуфели старци, нито липса на възглавници...има липса на акъл!

12

Хм...

преди 7 години

Какво съвпадение само, а! Наши (български) коли се ударили в... Сърбия, двама души загинали. При челен удар... Напълно подкрепям коментарите на Анонимен 1 и Анонимен 3.

11

Мънго Джери

преди 7 години

Това ще да е някакъв вирус плъзнал из главите на българските шофьори. Нещо като българска рулетка - навлизане в насрещното движение!

10

Анонимен

преди 7 години

чета че са се блъснали в Сърбия и веднага се сещам за наш Цецко, но уви не е той.

9

Че Гевара

преди 7 години

Бай *** навсякъде е един и същ шофер. Пътищата се му калпави, пешеходците, правителството, само той е безгрешен. Истината обаче е че е ннекадърен шофьор с голямо его и празна глава. И докато си мисли ,че колата се кара с крака и ръце, а не с глава, все ще си мре.

8

Анонимен

преди 7 години

Където се срещнат двама българи винаги се минава критичната маса на глупостта и проблемите и инцидентите са на лице! Жалко

7

До 7

преди 7 години

Драматизирал си се нещо. Отпусни се, ще те боли по-малко.

6

До 2

преди 7 години

На сина ти...........

5

До №1

преди 7 години

Добре че са в сръбско че тука ке праят само задръствания.

4

korupcia

преди 7 години

Около 50% от книжките, издадени през последните години трябва да бъдат анулирани.

3

Анонимен

преди 7 години

българските шофьори - най-демократичните шофьори в ЕС.. и извън него

2

БеГе мама

преди 7 години

Драми отново.

1

Анонимен

преди 7 години

Не ни стига, да си се блъскаме удома, че и в Сърбия вече