46

Анонимен

преди 7 години

Требе с чирпака да се набие кухата глава на Румен. Да получи прозрение и да помъдрее. След руй що бил беден, болен и мързелив. Не държи на брака, каро институция. Не уважава избора на околните, кой с кой се бракува, спи и яде. Не зачита личното пространство на околните. Кухата му глава не разбира, че личния живот на хората е неприкосновен.Крайно Време е да прозре и да му стане ясно!

45

Крали Марко

преди 7 години

До 53. На територията на днешна Русия е имало три държави които са носели името България. Техните наследници живеят там в този момент и се наричат руснаци. Казано от мен ; братя от кръв и плът. Братска страна. Точка.

44

Анонимен

преди 7 години

"Френското си ляга до баба си, а руското ляга до Лавров :)))"А наш Ал Бънди ляга до Деса Траверсата :)

43

Въртележки

преди 7 години

Путин изгуби за пореден път...Френското жуже се оказа по-високо от руското жуже :)Френското си ляга до баба си, а руското ляга до Лавров :)))

42

Вижте сега...

преди 7 години

Абе по-добре Макрон с баба си, отколкото двойката Станишев-Вигенин ;)

41

Нямаха голям избор..

преди 7 години

Макрон - социалист.Мари - инструмент на Путин.Е, няма да се продават на руснаците, разбира се, затова избраха Макрон.Нямаха голям избор като у нас - 13 кандидат президенти, а накрая избрахме Ал Бънди :)))

40

До Крали Марко

преди 7 години

Момко, вземи и почети малко.Никога с руснаците не сме били една плът и кръв, защото те са угро-фини, скандинавци.Затова спряха да ни наричат славянски братя, сега ни наричат православни братя.Гледай филма "Викинг". Руски е, от 2016 г.

39

Г. Сомов

преди 7 години

До 54 , Да бе первезната даскалица фанала младото Сосиалистче с шоколадче от на дядо си фабриката. А по това време "Толерастите" плюят Trump. Вашта майка Хипократи долни.

38

Анонимен

преди 7 години

Имаше избори. Минаха.Както са гласували, така ще си живеят.И у нас избраха *** *** за президент, но това само значи че и народа е глупав.Макрон е кофти социалист, но пък Льо Пенка е подлогата на Путин и е съвсем неприемлива...Това е положението.

37

Анонимен

преди 7 години

Интересно ...Искат повече социални права... които всъщност облагодетелстват най-вече неработещите - техните безработни от три поколения, които са мигранти от Северна Африка ;)Значи глупавите франсета сами се прецакват :)Макрон бил комунист, ок, значи ще ви даде още права да храните безработните :)))

36

Анонимен

преди 7 години

"Предаде ТАСС цитирайки френската Бе Ем Еф" А вие защо цитирате ТАСС, а не Бе Ем Еф? Манипулатори

35

Анонимен

преди 7 години

ИНТЕРЕСНО.....Крадливи,корумпиран и невеж Българин тръгнал Франция да оправя.

34

Анонимен

преди 7 години

Не е баба му, а учителката по литература.

33

Демокрация Fr

преди 7 години

Вижда се кой е избрал Макрон. Това не са французите. Французите протестират срещу Макрон. Пък полицията най-демократично и хуманно ги бие с палки, пръска със сълзотворен газ и обстрелва с гумени куршуми. Но полицията не използва тези мерки срещу добричките мусулмани, чиито права трябва да бъдат спазени, бурките разрешени, изповядването публично на всякакви религии разрешено, както обеща в програмата си Макрон. Вече няма да говорим за демокрация а за Макронизация.

32

Г. Сомов

преди 7 години

Крив Макарон с Баба си.

31

До Трак45

преди 7 години

Отварям уикито-150.000.000 руснаци.10.000.000 мюсюлмани,някой друг будист другите християни. Откъде го почерпахте това за 1/4?+ това как ще сравниш мюсулманите във Волжка българия с ония алахакбари...

30

Анонимен

преди 7 години

Това някаква нова мода ли е - избираш някого и после протестираш срещу него.

29

Крали Марко

преди 7 години

Ако Е.С се разпадне горко ни нас българите. Той е голямо постижение за Европа и цивилизацията. Това не ми пречи да Обичам Русия . Наша плът и кръв. Противостои на злото сащ. ЕС е просперитет за България !!! Другото е задънена улица.

28

Румен до 45

преди 7 години

Ти си лягам и ставаш с мисъл за Путин. Влюбен ли си? Никъде горе не се споменава за любимеца ти,но ти пак му намери място.

27

Анонимен

преди 7 години

ПАРТИЯТА НА МАКРОН НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА НА ИЗБОРИТЕ СЛЕД МЕСЕЦ