76

Анонимен

преди 7 години

Преди два дни един от форумните креттени питаше язвително "а сега Путин ще поздрави ли Макрон и т.н." плюс дежурните обиди. Е къде е тоя селтакк сега? Вижте се какво представлявате платена краварска изметтт.

75

Да анонимен 79

преди 7 години

А какъв парад ще има утре-е! Бас държа, че и ти, и останалите хомнодавы ще се наредите пред телевизорите, дано видите някой гаф! Утре ще видите много техника, но и Таманската и Кантемировската дивизии, които за 4-5 дни могат да наритат меките *** на натовците и да поспрат за почивка на Бискайския залив. Тези не знаят с кого си имат работа! А за джуджето - 1.70 не е съвсем дребен човек . по-висок е отБерлускони, от Саркози, от Напалионе Буонапарте, от Тамерлан, Чингис-хан, Александър Велики.

74

sofeto

преди 7 години

"Путин поздрави Макрон, иска да преодолеят недоверието"Кагебейското шпионче се пробва като гараджийска бамбина на клиент. *** ако мине номера!

73

Анонимен

преди 7 години

Путинчо пак си е наблъскал с ботокс лицето. Много иска да е млад, красив и висок.Голяма карикатура е тоя запартък.

72

Един българин

преди 7 години

До: св.св.Маркс и Енгелс (номер 71)Така е изглеждал Адолф Хитлер пред бункера си в Берлин близо до Райхсканцеларията в края на Втората Световна Война, когато връчва медали за защитата на Берлин на малки момченца. Има го на филм как потупва едно момченце по бузката и му се усмихва тъжно...

71

Един българин

преди 7 години

"Нарастването на заплахата от тероризма и войнстващия екстремизъм е съпроводена от ескалация на локални конфликти и дестабилизиция на цели региони."Ами недоверието ще бъде преодоляно тогава, когато самият Владимир Путин докаже, че има сериозни намерения да спре да ескалира локални конфликти и да дестабилизира региона на целия Европейски Съюз, каквото всъщност прави той самият!За това ние си имаме хубава българска поговорка: "Крадецът вика: "Дръжте крадеца!""

70

борис

преди 7 години

Путин наля десетки милиони в кампанията на фашистката си метреса и през цялото време саботираше всички останали.Стигна се и до огромния гаф от последните дни с тъпашките хакерски атаки,които възмутиха всеки що годе нормален франциузин. Руснаците не разбраха, че всичките им азиатски гадо рии не вървят в Европа и само ще постигнат обратен ефект.Европа се оттърсва от проблемите с политическите кризи от последните години и оттук вече няма да има добри новини за путин,махалото тръгна в обратна посока

69

Анонимен

преди 7 години

То един парад ще е утрееее....След поредната гавра с френските избори само да парад ще им е.

68

Анонимен

преди 7 години

Че аз по-розов парад от този на червения площад не знам...Розов, розов та чак червенее.

67

Анонимен

преди 7 години

До славянинславянин, това ли е вашия човек на снимката? Ами че той не мяза на нищо. Що токова му се кланяте все едно, че е господ? Сигурно ви е обещал че ще ви построи СССР-2, само че ви е излъгал много жестоко.

66

до 74 от славянин

преди 7 години

Така е, по парадите са, но по военните, не по розовите като вашите!

65

до 71 от славянин

преди 7 години

Многоходовите му комбинации си вървят с пълна сила - строи си газопроводите, строи си моста между Крим и материка, строи си новия космодрум в Сибир, трепе вашите ислямисти в Сирия, заменя си старите оръжия с нови, но не го прави на всеослушание, за да ви е ''по-интересно'', когато отново ви изненада отзад без лубрикант!

64

Анонимен

преди 7 години

До до 69 от славянинславянин, те твойте хора рашоблядките са по парадите, ама на последък нещо много се подплашиха от малките индиански брадвички и почнаха да си отменят единствените всенародни вакханалии и шабаши парадите.

63

до 69 от славянин

преди 7 години

Най-добре си обуй прашките, вземи седембагреника в ръце и върви и почети атлантическата ''демокрация'' с един парад!

62

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Ботокса нещо много оклюман ми се вижда на снимката.В последно време многоходовите му комбинации май хич ги няма...Остава и утре военно космическите му сили да се идънят отново насред Красная плосчадь...

61

Макрон

преди 7 години

Уважаеми товариш Путин ,ти първо спри да правиш пакости в Украйна пък после ще работим заедно за световния мир !

60

Анонимен

преди 7 години

До славянинславянин, ей сега минах през берьозката, останал е само един флакон Бояришник, бягай да го вземеш че ще останеш съвсем на сухо, после ще ти засече мисълта и няма да можеш да защитаваш с нужния плам и революционен ентузиазъм Русия и Путин.

59

упс...

преди 7 години

Путин поздрави Макрон, иска да преодолеят недоверието--------Няма как да стане!В един от дебатите с МакАрона, Льо Пен каза:" Франция ще се управлява от жена това ще бъда или аз или Меркел!"

58

до 65 от славянин

преди 7 години

Ами че тя си е пред разпад точно заради разплуването и от ядене, пиене, ср.не, извратеняване, почерняване, покафеняване и помюмюняване! А Макарончо още повече ще ускори процеса!

57

Анонимен

преди 7 години

До RalicaДоналд Кук му пpъднаха на оная работа. Ами я кажи ти какво стана с руския боен кораб Леман, как така един овцевоз успя да го потопи? Такова нещо световната история не помни. Но правя евала на руснаците за тяхната находчивост. Шойгу веднага е издал заповед всички руски бойни кораби да бъдат заменени със скотовози и овцевози. По големите кораби като Адмирал Кузя ще бъдат заменени със скотовози за едър рогат допитък, по дребните като Адмирал Григориевич с овцевози за дребен рогат ***