235

ЗАПОЗНАТ

преди 7 години

До Анонимен 76ЦЪРВУЛ ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ КАКЪВ ОГРОМЕН ГРАД Е ИСТАНБУЛ ? С ДВЕ РАКЕТИ САМО ЩЕ ЯДОСАШ 80 МИЛИОННА ТУРЦИЯ С 1 МИЛИОННА АРМИЯ !!! ОТВЕТНИЯТ УДАР НА ТУРСКАТА ВОЕННА МАШИНА ЩЕ НИ ЗАТРИЕ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА !!! САМО КРЪГЪЛ *** МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЗА РАКЕТЕН УДАР СРЕЩУ ИСТАНБУЛ !!! ТУРСКИТЕ РАКЕТНИ СИСТЕМИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО ЩЕ ПРЕВЪРНАТ ГРАДОВЕТЕ НИ В РУИНИ !!! КАТО ДОБАВИМ И МОДЕРНАТА МНОГОБРОЙНА ТУРСКА АВИАЦИЯ ЩЕ СЕ МОЛИМ НА ГОСПОД ДА НЕ НИ ИЗТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА !!!

234

sofiataxidriver@abv

преди 7 години

До ГНЕВЕНПо народному наречен ШКЕМБЕ-Войвода...

233

Анонимен

преди 7 години

Обединени Платени Патриоти.Нас ни обединяват парите на Путин.Така е по-добре - щот преди не разделяха.Да се въоръжаваме народе - там е бъдещето ни.Русия на 5 континента, на България хак да и е.

232

Калашников

преди 7 години

Краварите ни наяздиха благодарение на корумпираните,алчни и продажни политици е евреи, и сега им трябва пушечно месо,което да дадат курбан във войната,която ще подпалят.Ай сиктир! Родина ли!? Оргабиха и превърнаха държавата ни на скрап и с откраднатото пратиха децата си да си веят байрака в чужбина,а нашите да ***!

231

Анонимен

преди 7 години

Казарма и забрана напускане страната на служилите поне за няколко години. Така младите няма да бягат на запад а ще останат тук да правят семейства.

230

Швейк

преди 7 години

Аз откога чакам да ме повикат в армията,че да си помързелувам на воля.Още на вторият ден ще ми се обади някоя от болестите дето ще ми я лекуват 6 месеца във военна болница.И така 6 месеца спане ще ми се броят за 6 месеца стаж.Топла храна меко легло и здрав сън-какво друго му трябва на човека?А,щях да забравя-и добри медицински грижи!Е,добре де предавам се отивам в армията!

229

do g-n Karakachanov

преди 7 години

gospodine ... dnes daje v platena kazarma s visoki zaplati , bonusi i kuponi za hrana ne iskat da stapqt ... kamo li naborna ? i taq kazarma ot koi biudjet shte se izhranva ? v koi podeleniq s kakva tehnika i t.n. :D prosto e smeshno :)

228

реалист

преди 7 години

Отдавна трябваше да възстановят казармата, но и да я въоръжат със съвременно оръжие. Това е истината. Има една стара приказка "КОЙТО НЕ ХРАНИ СВОЯ АРМИЯ ХРАНИ ЧУЖДА ТАКАВА". Как може всички държави да си увеличават числеността на армиите и да ги въоръжават все повече и с модерни оръжия само ние да правим обратното да я намалим до такава степен, че да не може да напълни един стадион и да е зле въоръжена? Че то ако ще е такава армията ни то е все едно, че нямаме никаква армия.

227

Отговор

преди 7 години

До Аз съм за 6 мес. 242 Аз съм за 6 дни.

226

Анонимен

преди 7 години

шебеци българскидосега само ви мачкахме икономическиа сега ще ви затрваряме в казармадо пълното ви изчеване.

225

Анонимен

преди 7 години

Изобщо 10.11.89г. беше най-голямата грешка в историята на България. Това е най-черната дата за българите....началото на разрухата в България!

224

Любопитко

преди 7 години

Тази колосална простотия още ли се разисква?! Що за болни мозъци са тези за които казармата е била най великото преживяване в живота им?! И за какво отечество, за каква родина ми дуднат?! Имал съм нещастието да се родя на загубената територия, предстои ми следване в чужбина, съответно да си уредя живота в нормална държава. Да не съм ви роб, че ще ме затваряте в казарма?! Среден пръст от мен!

223

Анонимен

преди 7 години

Всеки нормален БЪЛГАРИН иска да служи в БЪЛГАРСКА армия, а не в ЧУЖДА.

222

Анонимен

преди 7 години

Така и не разбрах кой истински българин не иска да имаме Българска Армия, която да не воюва за чужди интереси, а да пази нашите, БЪЛГАРСКИТЕ!

221

интереснооо

преди 7 години

Така и не разбрах Бойко Борсов защо се мотае с охрана из Парламента, пет момчета го пазят, от кого?Патриотите защо са без охрана, това е разбираемо.

220

ГНЕВЕН

преди 7 години

Как ли се чувства един български офицер ,когато трябва да козирува на този тлъст и мазен доносник?Пфу.Срамота е някакъв си патриот с увиснал корем да се прави на командир.А гръмне ли пушка ,ще напълни панталоните до колената.Като иска казарма , да се маха от Парламента и да отива в Ирак.Цял живот си е пълнил тумбака с наши пари.

219

Solar Power

преди 7 години

До ФронтоНапълно вярно е ! К да хваща пушката и да ходи. Не за мен и моите деца.

218

разбираемо

преди 7 години

Боко Тиквата се покри тотално. Мълчи, да не казвам като какво...

217

Фронто

преди 7 години

Служил съм в трета армия( Трета ! ). Първата година/школа/ стрелях 4 патрона, втората 12 и 1 граната. Толкова и се откъсна на държавата. Вярно не съм бил кашик, но нали на войника най-своиствената функция е да стреля! И децата го знаят. Техника - допотопна руска ръждасия, транспорт - на по 20 години, облекло - обр.1912, храна - ах,храната . Нищо беше армията Само че голямо. ГРАНДИОЗНИ са били кражбите в БНА! К- ов това ли ще връща?

216

спомени...

преди 7 години

А някога имахме Гранични Войски!Имахме си Граничари, които пазеха България.Нямаше нашественици и нарушители на границата, защото се стреляше на месо.Който иска да влезе в България - има КПП.