41

Silvia

преди 7 години

Niama zashto Bog da ja pazi sled kato ti go pravish:)

40

Анонимен

преди 7 години

От 13000 години най- големите поразии в армията са дело на ГЕРБ. Те са ненадминати в борбата срещу военните!!!Това да ти е ясно МУГРО

39

БАБА КУНА

преди 7 години

БОКИЧ ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ РАБОТИШ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ!

38

пародия

преди 7 години

Ако изобщо имаше действуващ генералитет отдавна мутрата да е в затвора ,а в държавата да е въведен полицейски час .Крадците арестувани и растреляни.Проблема ,е че нито има истински военни нито има родолюбци сред тях Военните ни не струват и жълти стотинки след като 25г една мутра не могат да свалят.Палячовци в униформа маршируващи на стари лаври -Пародия .

37

Менте

преди 7 години

Картонения генерал защо е на свобода още....този картонен генерал-Асвалт паша трябва да е доживот в затвора с своите славни крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ за Геноцида над народа и за огромните щети

36

един от стадото

преди 7 години

Мутрооооо стига с тоя Фейсбук,а излез от крадливия и корумпиран катун София и виж истинската действителност на бедното,болното,изчезващото се стадо...,...

35

Анонимен

преди 7 години

Още колко по 27 години трябва да минат ,за да разберете ,че в Бг трябва да има редовна Армия !Подсигурена,попълнена и боеспособна !Изобщо не ме интересува ,дали ще има ..депутати !Де -ПУ -та -ти !!

34

алпинист

преди 7 години

разкарайте мутрата от сайтовете.

33

Даола

преди 7 години

Добре ще ни опазят, ако 2000 000 българи са с доходи под прага на бедността!

32

Анонимен

преди 7 години

И как Ще работите?

31

Анонимен

преди 7 години

Боко,Бокоооо,ти една граница не можеш да опазиш от мигранти,как ще я опазиш от военни?Да ни пази господ,че на теб не може да се разчита.Ти си по санирането и магистралите.Там хвърляш милиардите,а армията-кучета я яли.

30

Анонимен

преди 7 години

Истинският генерал сред военните,а фалшивия във фейсбук.Той не може да понесе камерите да бъдат насочени към друг,а не към него.

29

Анонимен

преди 7 години

Вече трябваше да работите, откога ще почвате работа ?

28

Безработен

преди 7 години

Бойко прави заплатата 1500 лв че "бизнисмените" се оплакват от липсата на кадри....... няма време.

27

bivsh

преди 7 години

Боко и на полицията че на тях се крепиш бе

26

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах какво точно беше това, което наблюдавахме с толкова напъни от двамата водещи на БНТ да му придадат някаква тържественост.Защото Парадът, истинският е след три дни. Всички знаят къде.

25

Анонимен

преди 7 години

Много смешен и много жалък беше Тиквата на парада като започна да козирува на гола глава и с разкопчано сако, от което се показваше тлъстият му корем.Оставям това настрана, но не стана ясно като какъв точно козирува ?Може би пак се вкарва в някакви детски филми ?

24

ДА ТИ СЕ НЕ ЗНАЕ

преди 7 години

ЩО ЛИ ДА НЕ ВИ ДРЪПНА ЕДНА ЗДРАВА ЛЪЖА ЗА ГЕРГЬОВДЕН? КОЛКОТО ЩЕ ВИДЯТ 300 ЛВ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ДАСКАЛИТЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ 2 ПЪТИ, ТОЛКОВА И ВОЕННИТЕ ЩЕ ВИДЯТ ПАРИ. НЯМА КАК ДА ОТКРАДНЕ ОТ ТЯХ, ЩОТО РАДЕВ ЩЕ БДИ. ДОСТА ДОБРЕ ОБЯСНИ ЗАЩО СЕ НАМИРА В ТОВА СЪСТОЯНИЕ АРМИЯТА. ВИЖ КАРАКАЧАНА И ТОЙ СИ Е БАШ МОШЕ И МОЖЕ ДА СЕ СДРУЖАТ С БОКО, ЗА ДА КРАДНАТ ПО НЕЩО. И ДВАМАТА ЗНАЯТ КАК ДА ПИПАТ ПТ ДЪРЖАВНОТО.ИНАЧЕ БОКО ПАК СИ ПРАВИ ЛАЙ НЯН ПР. НЯМА ОТЪРВАВАНЕ.

23

naco

преди 7 години

С ,АГЕНТИТЕ на ДС ли ,ще сторите това ,другарю Борисов?!

22

Социален

преди 7 години

Какво точно е социален статус? Статус- що е то? Такава дума няма в Българския речник, ама нали се правим намодерни забравяме дори родния си език.