11

Пфф

преди 7 години

Под статии за подобни гнусни и нездравословни шопари, дебнат няколко подобни на тях свинье и ни обясняват колко било готино и непроблемно...

10

Дуло

преди 7 години

Набивайте на хората в главите,колко е хубаво да си дебел...Дебел и впоследствие болен,защото ще ме прощавате...но горчивата истина е,че колкото са повече килограмите,толкова са повече проблемите.Най-добре е нормално телосложение.Да не си прасе с тресящи се сланини,ама да не си и тапициран скелет.Защо не учите децата да са нормални?!?Или Ашли,Ким Кардашиян и т.н. или анорексия,така ли???

9

много суха

преди 7 години

Жената е като повечето жени в страната. И като повечето мъже. Повечето хора се успокояват като са сред повечето, тъй че давайте и снимки на мъже с шкембе/-нце/, ще има още повече одобрения /най-вероятно без да са фиксирани/.Някак си създават илюзия на уютност, по-малко претенции, по-ларж.Не че не съзнават какво им е положението. Но като може без зор, що не?

8

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по красиво от пищна жена

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Спортът е контузии и не е здраве.

6

Бау

преди 7 години

Нездравословно пищна е. Предполагам за всеки влак си има пътници.

5

Анонимен

преди 7 години

Фидосова е още по-... "пищна".

4

Гюнтер

преди 7 години

СЕ си мисля че ако си свали ръцете,ще ги търси с телескоп!?...Няма лошо,Боката го кефят,само дето Ашли трябва,да,си направи герб прическа,тип"Селски Плазмоодий"!

3

Анонимен

преди 7 години

Това е пазарна ниша. Всяка една дума е премерена и отмерена с цел да се получи макимално количество приход. Това е. Щом върви и продължават такива 'новини' значи се продават.

2

Анонимен

преди 7 години

Що да е комплексирана,намерила си е ниша ,в която да в снимат такава каквато е,като в същото време получава яко кинти.

1

Надя Николова

преди 7 години

Този жена е яко комплексирана за да се снима гола през ден.