9

6877

преди 7 години

пулик :)))мечтае и лъже:)))В главицата си няма нищо и търси евтина популярност :)))"голия" некадърник трезвен ли беше като "пя"?40445

8

Анонимен

преди 7 години

До ЙОРДАН ИВАНОВАстрологията разкрива тенденции, които могат да се проявят, може и да не се проявят.Да се развият или да не се развият.Да се твърди, че разкрива тайни е нелепо.Освен нея има възпитание, самовъзпитание, гени, които също си казват думата.Астрологията може да се ползва като ориентир, а не като "фактическо състояние" на характера.

7

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 7 години

До Надя Николова НАПРОТИВ НУЖНА Е АСТРОЛОГИЯТА ИМИНО ТЯ РАЗКРИВА ТАЙНИТЕ НА ВСЕКИ ЧОВЕК И ТОВА КАКЪВ Е ТОЙ !

6

Анонимен

преди 7 години

За девите е написано. Те са невротични и грубовати . Неслучайно повечето са със слаба фигура. Не е от елегантност. Поради напрегнатото състояние на стомашно-чревния тракт е. Подходяща е жена, която да е със самочувствие, достатъчно нечувствителна и добра прислужница.

5

Анонимен

преди 7 години

Само да дава, иначе да чета глупости не ми се занимава:)

4

_

преди 7 години

Кефи ме как рандъм булшит клик-бейт статията е илюстрирана с рандъм снимка на Майкъл Шанън...

3

Куха лейка

преди 7 години

На мъж му треба Жена... не за да има кой да *** , а за да има кой да пази семейното огнище..... обратни дал Бог..... ама много Кухи *** тук......

2

Анонимен

преди 7 години

В тоя ред на мисли какво му трябва на мъжа - Дева!? Хахаха

1

:)))

преди 7 години

До ЩерюПо тази логика, на мъжа Телец му е нужна крава, а на Козирога - козичка.Това правило ми харесва, защото ме разсмя!