46

saki

преди 7 години

Тоя се кефи във Варна, да замеря другите шофьори на пътя с бутилки минерална вода, ако не му направят път. Кофти човек е.

45

Бай Муй!

преди 7 години

Марешки,то и от един път не се ставало обратен! Кво ша кажеш за един път само или само главата,?

44

Анонимен

преди 7 години

Тая мутра не беше ли бодигард на Георги Илиев?

43

Петърчо

преди 7 години

Този е до толкова зле че вместо да си мълчи сам признава че е нанасял бой. Законите са ясни но май за него са непозната територия. То коя мутра има представа какво е това закон и дали изобщо си струва да го спазва? Разбрахме че е давал подкупи защото е бил принуден. Бил е човек не защото е искал а защото ръката му не го е слушала. Остава да разберем дали е давал подкупи без да е бил принуден и дали е раздавал бой по същия принцип. Честито на гласувалите за него за едни 20 стотинки.

42

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

За Мутрю - далаверо - бензинджийски един шамар не е побой, явно е погалване или тонизиращ масаж на лицевия епидермис ! Така че, който го види, нека го обгрижи с по няколко шамара за да бъде Мутрю в тонус и със свеж вид !

41

ТА ТАКА

преди 7 години

НА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, ЧЕ МАРЕШКИ Е ПРОЕКТ НА СЪЩИТЕ КРЪГОВЕ ОЛИГАРСИ И ЧУЖДИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕНТРАЛИ КАТО БУДА БОРИСОВ. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ МУ СА МОЖЕ БИ ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО КУПУВАТ ОТ ЕВТИНИТЕ МУ ГЕНЕРИЦИ. НО НЕ СА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ГЕРБ.ТАКА ЧЕ,Т.НАР."ВОЛЯ" Е СЪЗДАДЕНА ,ЗА ДА Е И Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. ТАКА ЧЕ МАРЕШКИ НЯМА ДА ГО ПИПНАТ. А АКО ВСЕ ПАК ТОВА СТАНЕ /ЗАВИСИ БУДА С КОЙ КРАК Е СТАНАЛ/,С ГРУПАТА МУ ЩЕ СТАНЕ ТОВА, КОЕТО СТАНА С ХОРАТА НА БАРЕКОВ.ВАЖНОТО Е БУДА ДА Е НА ВЛАСТ

40

Анонимен

преди 7 години

В Сайта му цените ниски, но на колонката по-високи. Плаща си на проверяващите и резултат - НУЛЕВ!!! Дори Лукойл не може да го спре. Какво продава? Бензин? Вода? Никой не знае. Той си плаща под масата и дори си призна в национален ефир. Българския *** купува бензин с 20-30 ст. по-евтин и се кефи. Някъде да сте чули, защо плащането е само в кеш и не може с карта? Щото ощетява държавата, тоест лъже и краде от Вас.

39

не се обаждай

преди 7 години

Там където живееш май няма ВМ, за да твърдиш такива глупости, пък такива има в повечето големи градове на България. Какъв е извода:или си на село без ТВ или си на запад.

38

Анонимен

преди 7 години

това е малкото мутре :DБЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА ВЪРВИ ФИНАНСОВО НАПРЕД ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ 1 МИЛИОН БУДАЛИСТИ ПОДКРЕПИХА БУДА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ РАЗСИПНИК НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 21 ВЕК!

37

Анонимен

преди 7 години

До Терминал 2 АМИ ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ БЕ СЕГА КАКВО МРЪНКАТЕ!

36

МАГИ

преди 7 години

До Анонимен АМИ ДА ОТВОРКО НЕ Е БОЙ ЕДИН ШАМАР! ТРЯБВАЛО Е ДА ИЗЯДЕ НАЙСТИНА БОЯ ТА ПОНЕ КАТО СЕ ОПЛКВА ДА ИМА ЗАЩО!ВСЕКИ МОЖЕ ДА ТЕ ПСУВА ДА ТИ ПРАВИ МИЗЕРИИ А ТИ ДА ТЪРПИШ! НЕ СИ ПОЗНАЛ МНОГОЗНАЙКО САМО ШАМАРИ ЗА ОТВОРКОВЦИТЕ!МАЛКО СА ЯЛИ БОЙ МАЙ !

35

Анонимен

преди 7 години

Всеки, който види Марешки може да му удря по един сочен шамар.Ето човека казва, че това е нищо и никакъв побой.Кубрат Пулев ако минаваш покрай Марешки, зашии му едно шамарче. Да зачерви малко бузките.

34

AntiAnonimen

преди 7 години

До Анонименто и с тази наша работеща провозащитна система .. само имунитета ти е проблема

33

Анонимен

преди 7 години

То за един шамар такива циркове, а Веждичката тогава трябваше да бъде окован във вериги - нали помните как претрепа един полицай преди време. Прах в очите.

32

анонимен

преди 7 години

Ами един шамар като не е побой и не е нищо особено, дай да ти шибна един шамар тогава....

31

Анонимен

преди 7 години

Абе на изборите ги избрахме, сега дай да хулиме. Калпава работа отвсякъде. има нещо доста сбъркано. така не става - постоянно разни компромати и простотии. е, кой ви харесва тогава. сините изхвърлени тотално от парламента, неставали за нищо. тия дето са вътре пак не ставали. е какво тогава. да си внесеме от чужбина.

30

Анонимен

преди 7 години

Марешки изпитва страх не заради шамара, за него най-много да получи някаква условна присъда или глоба, страхът е заради мошеническите схеми в които участва с горивата и лекарствата. Просто шамара е повод да му свалят имунитета след което ще го притиснат и за другите му далавери. Предполагам че ББ ще го спаси и папките с обвинения ще потънат в някой сейф, но това ще струва на Марешки пълно послушание и кучешки живот в парламента до края на мандата му.

29

Циник до Манолски

преди 7 години

Хм....този тип вече не е само "частно лице"Той е български НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ , и като такъв , е вече публична личност! Личност , която трябва да е пример за подържание, морална, чиста....Коментара ти - само за пореден път доказва , колко девалвирали са "нормите" в нашето общество - на такива като теб не им се вижда ненормално - съдбата им да решават мутри, далавераджии, и всякаква криминална ***!

28

Анонимен

преди 7 години

Един съветник на един министър от предишния кабине на ББ беше казал по ТВ,че Марешки източвал държавния резерв бензин с разрешението на ББ,срещу подкрепа на/след изборите.Затова бензина му бил по-евтин.Не знам дали е вярно,но знам,че няма кой да го провери,а още по-малко изсветли.

27

Анонимен

преди 7 години

Език и стил на депутат.Ако има достойнство,сам ще се откаже от имунитета си,а ако е невинен ще убеди прокуратурата и съда в това.Останалото е шикалкавене и опит за измъкване.Създава впечатление,че използва присъствието си в НС за защита и неприкосновеност.