9

bluesky1

преди 7 години

Ама как, какви джихадисти бре, нали сирийската армия като воюва с тях, ги обявявате за най-свети демократи, "умерени" бунтовници, а като дойдат на острова стават джихадисти! Га режат глави на сирийски войници такива *** като Боби Джонсън се правят на приятно разсеяни и заплашват Асад с война, а сега не ви отърва! А пък онзи оранжевия перчем от УСА бомби летищата на Сирия за забавление след вечеря... вашта м....

8

Анонимен

преди 7 години

Да му мислят английските полицаи. Като знам колко бесни ислямисти има там съм сигурен,че има още няколко по 350 терористи, които са дори по-опасни от завърналите се от Сирия поради факта,че не ги знаят.

7

алоу днес

преди 7 години

кви са тия соц партенки по нареждане на кремъл? то се не траете вече! Засекли ги службите, наблюдавали ги, а не ги екстрадират? Пълен шит сте!

6

Анонимен

преди 7 години

"Хардлайнъри реформатори" звучи по-добре, като не се взема впредвид консистенцията на изпражненията им, или намеренията им в тази насока.

5

Cheers Mate

преди 7 години

В Англия като чуят българи и румънци,които искат да работят са яко анти против. Но за джихадисти и терористи няма проблеми, ще сложим по 30 полицая на човек да ги следи и всичко е прекрасно.

4

Те

преди 7 години

Англия активно тренираше и подкрепяше терористите в Сирия,сега какво плачат...

3

Анонимен

преди 7 години

аз мислех, че заплахата са им българи и румънци, а то какво се оказва... ти да видиш

2

Бай Пешо

преди 7 години

Абе какво им се чудите - като е бил в Сирия и се е бил за ИД му се взема паспорта и цялото имущество и марш където има шериат. Решението е елементарно, какво ще го следят 30 полицаи и ще го анализират опасен ли е или не.

1

Анонимен

преди 7 години

Неееееее, не може да бъде! Тц!