92

Александър

преди 7 години

Социалдемократическия съюз на Македония не спечели изборите в Македония, а ВМРО-ДПМНЕ не подвеждайте хората!

91

Анонимен

преди 7 години

Браво- сполай на добрия човек,той иска сближаване с България но руснаците му пратиха сръбски "хора",които да го накажат за това!...

90

Ангел

преди 7 години

Ако каже и пред Македония че България е братски народ ще му разбият и другата половина на главата

89

Анонимен

преди 7 години

""". До Анонимен101 Загиналите българи при американските бомбардировки,мир на праха им,не са толкова много,колкото са избитите от терористическата организация БКП/СССР. """ А дали пък не е имало основателнипричини да бъдат наказани за това което са сторили по време на войната?Законите на Крум са сурови но справедливи и няма нужда от лицемерни сълзи. И си правете сметка за сегашното си поведение и за бъдещето.

88

СПАРТАК

преди 7 години

Българите в днешна България съумяха да запазят името, вярата и етническото си самосъзнание в продължение на 500 години въпреки османския геноцид. А българите в днешна Македония за 50 г. се предадоха тотално и продадоха бащиното си име, чест и достойнство. Е за какво са ни тия предатели, питам аз? За предателят само презрение и пренебрежение. Нека се самовеличаят и фантазират библейските си подвизи в античната си дупка. Не ми пука. Само да не чупят български паметници защото ответът ще е личен.

87

Анонимен

преди 7 години

До проверете лично111 ОК,но не тук е мястото да пишеш за това.А ти повтаряш ли,повтаряш ,все едно и също...

86

Анонимен

преди 7 години

Били сме братя, когато албанския кожен термус опря в задните части на сърбоманите във Фиром, ама през останалото време сме татари и какви ли не. Фирмоци, единственият начин да ни станете братя е като избиете всички сърби и сърбомани, извършили престъпление срещу българите от 1912 до днес на територията на Фиром.П.С. Загубихме златна Тракия и излаз на Бяло море заради тия скопски маймуни.

85

Анонимен

преди 7 години

Ало,"геолога",запиши си час в някой психодиспансер.

84

Анонимен

преди 7 години

До СПрете фаровете105 Този "Порт" е толкова древен,колкото е моето сутрешно кафе.:)

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен101 Загиналите българи при американските бомбардировки,мир на праха им,не са толкова много,колкото са избитите от терористическата организация БКП/СССР.

82

Анонимен

преди 7 години

До Жолта100 Заев,не е нужно да обича България,важното е,да спазва законите в унисон с европейските правила и да подготви страната за членство в НАТО и ЕС.Ако трябва да променят името,като например,да поставят пред Македония-"Нова Македония",или нещо подобно.Така ще избегне съпротивата на Гърция за името и ще ускори евроатлантическата интеграция на страната.Що се отнася до криминала,Груевски е с двата крака в него и има ,за какво да отговаря пред съда.Именно Груевски водеше антибългарска политика

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Като заиграе мечката у комшията, чакай да ти дойде на гости. Особенно сега когато отново ни натресоха с изборни фалшификации ,Гарантирано от ГЕРП,турските *** . И за аромат ни добавиха довчеращни ,,ксенофоби ,расисти ,екстремисти ,,днес верни слуги на демокрацията .

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен97 А Чърчил искал да сади картофи на мястото на София и да има Филипополис ,Ямболлъ ,Бургазлъ. И от обич американците са избили хиляди българи за да ни спасят от фашизчма и хвърляли минирани играчки за българските деца .

79

Жолта

преди 7 години

До АнонименСтига с тия "русофоли"! Тук става дума за Балканите, границата ни и балканските народи. Заев не обича България. Той обича парите. Иска си спокойно и открито подкупи от стотици хиляди долари. Корупционист безсрамен. Заев е продажник и няма никакъв чист помисъл ни за Мъкедония, ни за нищо, освен за пари. Скоро ке избега на запада, дето го купи мръсникот, а людете ше остави на албанско растерзание. Комунист-продажник е Заев, на Сорос ***. За пари и *** си ке продаде и я продаде.

78

Лошотията маке

преди 7 години

До ШопоЧаст от тях македонците са българи, но от най-лошите. Като се има пред вид, колко лоши могат да бъдат българите, а македонските българи-предатели много по-лоши от тях, да отвръщат! Изобщо не ни трябва тази лошотия, достатъчно си имаме.

77

Шопо

преди 7 години

Не сте братски народ-БЪЛГАРИ сте !!!

76

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !91 Който се смее последен,най-добре се смее.Бългалрия е най-старата,православна държава на Балканите /от 7 век,с независима църква в 9 век/след Византия,която я няма днес,факт.За България никога американски политик не се е изказвал,че не е държава и трябва да се подели между съседи,акто за създадената през 1992 БЮРМ.Днес,Македония има шанс да стане нормална държава и да се очисти от сърбомани и руски агенти,както ние в БГ си имаме проблем с продажните,руски марионетки от БКП/БСП.

75

Анонимен

преди 7 години

за съжаление отстъпихме тая златна изконна бг територия на сърбите под руски натиск! Дано да им се връща! И сега продължават и тук с хибридната си война да ни насъскват един срещу друг! А държавата нищо не прави да си върне територията!

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 82 Никога Балканска федерация под контрола на Сърбия!Вече са правени два опита за такава,първият по време на Възраждането,но Левски,като вижда,че сърбите искат да я упрувлява Белград,се отказва.Вторият е предложение на Коминтерна -Георги Димитров,но и тогава се проваля,пак по същите причини.Няма да позволим Сърбия да доминира на Балканите.Не желаем със сатрапи и убийци,националиовинисти/доказаха го във Войната в разпадаща се Югославия/,каквито са сърбите,да имаме нищо общо.

73

Анонимен

преди 7 години

Русофилите мразят Заем защото е българофил. Гнусна русофилска ***. ВИЕ СТЕ ***