26

Анонимен

преди 7 години

Защо не казват от къде са шофьорите на ТИРовете при другата катастрофа,станала час време преди тази в същия участък от пътя?Почти сигурен ,че поне единият е турчин.

25

Анонимен

преди 7 години

аман бе,имам чувството,че всички катастрофи в бг са или от бмв със шофьор пиш леме или турски тир,от тия турци шофьори не става

24

Анонимен

преди 7 години

Този автобус за да отхвръкне при удара значи е бил с много голяма скорост.

23

Е

преди 7 години

До 25: Да бъде съден от български съд, ***! За какво ли? Има поне два състава от НК - причиняване на смърт поради непредпазливост и телесна повреда на повече от 1 лице. Ама ти си *** и тези неща едва ли са ти ясни. А книжка имам от много години. Ти там ли беше, че да знаеш как е реагирал шофоьора на автобуса, "умнико"?

22

Анонимен

преди 7 години

трябва да бъде съден тук!...Как да бъде съден? Както "осъдиха" онова синче в Пловдив ли? И за какво да го осъдят? За това, че другият шофьор като е видял, че е предприето изпреварване не е намалил ли? Нямаш шофьорска книжка, нали?

21

.!.

преди 7 години

Онзи ден друго турче пиян с тира замалко да влезне в патрулката, вчера този, утре незнам кой си... Ама ако беше обратната ситуация в Турция станала българския шофьор ще му тръни гъзо поне 10г в някоя тяхна пандела. Ама при нас няма проблеми...макс. едни 24 часа и после кой откъде е. Само дето жертвите си остават там някъде на пътя. Е$ана държава сме.

20

кабината се връща

преди 7 години

"при което кабината се връща, но ремаркето не"

19

Каската

преди 7 години

Причините са комплексни. По пътищата има прекалено много автомобили - пътнически товарни, специални и какви ли не. Трябва една значителна част от пътниците и товарите да се пренасочат към ж.п. транспорт, който има огромен потенциал и така да се разтовари републиканската и общинската пътна мрежа. Освен това, поне 250 000 водачи имат невалидни СУМПС, защото са представили неистински документ в МВР за завършен 8 клас. В повечето случаи те са пълни илитерати, можещи само да се подписват за помощи...

18

E

преди 7 години

Това, че е задържан е добре, но само да не го пуснат под домашен арест и да изчезне! Това е поредното тежко престъпление на турски "шофьор" и трябва да бъде съден тук!

17

maika

преди 7 години

Cialata ottsechka Vidin Botevgrad se prevurna v grobnica; kude sa upravlivashtite kradci

16

Анонимен

преди 7 години

така е, демокрацията иска своите жертви за да можем всички ние другите да живеем свободно и щастливо, като едно истинско арабско семейство!

15

Анонимен

преди 7 години

Абе те турските тираджии и в Турция и в Европа карат, пък що само тука катастрофира Нещо май, май, а?

14

az tam

преди 7 години

Първопораждащата причина са крадливите мутропартиици, в следствие отвратителния път, в следствие ицидента.

13

Анонимен

преди 7 години

Овъргаляйте го в свинско шкембе!

12

Анонимен

преди 7 години

Пълен контрол над турските тираджии за скоростта!! Навсякъде. Превиши ли, жестоки глоби на място. Няма пари, тира на специален паркинг. Не плати СО месец и се конфискува. Турчу:лята избиха сума ти българи. Колко още трябва?? Правят у нас каквото си искат защото Рапона е полегнал на Ердоган и му смуче франзелата от години.

11

Циник

преди 7 години

А иначе тук някакви филантропи оврякаха орталъка, че граничаря застрелял алаходупците дето ни крадат калкана, щото му посегнали с кука, и гребло!Убийци били....а тоя мангафарин къф е?Майка Тереза сигурно

10

Инженер

преди 7 години

Да се сложат тройни такси за тирове извън ЕС. Ние нямаме никаква полза от тези, които само ни трошат пътищата и ни убиват жените и децата.

9

Дачо

преди 7 години

Ще го пуснат под домашен арест и ще го изкарат от държавата с дипломатичен автомобил.Познато ? план "Фарук" 2

8

Анонимен

преди 7 години

Тираджията има вина но с каква скорост се е движил автобусът ?. Сигурен съм , че се е движил с превишена скорост много над разрешената. Возил съм се, карат като бесни.

7

Анонимен

преди 7 години

Трябва да им забранят да минават през България на тези.След тях само кръв смърт и разрушения.