13

Анонимен

преди 7 години

кучкарските защитни организации да се бръкнат в джоба и да помогнат на детето,те са пълни с пари

12

Цветомира Павлова

преди 7 години

До Съмнителноами, ако сте прочели, българските специалисти не са могли да се справят. В Турция лечението на рака е доста по-развито, а и е най-близката държава до нас. Дори и там, сумите за лечение са непосилни.

11

Цветомира Павлова

преди 7 години

До БяснаТази история, за съжаление, не е лъжа. Познавам Стоян Пеев. Съзнавате ли, че с посаждане на съмнения, намалявате шанса за събиране на средства? Проверихте ли дарителската сметка, обадихте ли се в банката, за да ви дадат информация?

10

Таина

преди 7 години

Това наи-вероятно е бъг на генетично ниво. Дано в бъдеще има технология която да предвижда такива неща преди плода да се роди. Аз не смятам да се размножавам. Лек ден

9

Анонимен

преди 7 години

Ако родителите и близките излязат на протест пред мин на здравеопазването ще ги подкрепя и ще даря - така нищо не давам .

8

Бясна

преди 7 години

Искрено се надявам, че тази история е лъжа, защото страданието на всеки човек е нещастие, но ще си позволя да коментирам, че историята изглежда добре скалъпена лъжа като онези, с които карат бабите и дядовците да мятат пари през балконите ....От къде научихте, че този "Стоян Пеев" се жалва напред назад? доказателства?!?!? И кой е той? Име? Презиме, Фамилия, нещо?!?!??!?!Хвърляте пусто за празно - разказвате сълзлива история и обявявате банкови сметки.гаврите се със съчувствиетио на хората!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

да помолят Газпром или Лукойл.

6

Emigrant

преди 7 години

Za balgarite pari niama ????

5

Гост

преди 7 години

Пуснете DMS номер

4

Съмнително

преди 7 години

Тия турски клиники вече малко почнаха да ме карат да си мисля дали не се възползват от слабостта на хората. Те ли са най - големите специалисти че само те могат да го излекуват?

3

Додо

преди 7 години

Горкото дете! Дано Бог го пази и му помогне, защото тази нещастна държава, харчеща милиони за ислямските касапи, позиращи за 'сирийски бежанци', чиято единствена цел е нашето изтребване, а в същото време тази нещастна държава не иска да плати смешна сума за едно свое дете! Плюя те, жалка и заспала Българийо!

2

Фонда за лечение

преди 7 години

на деца къде е ? Или са го отписали вече ?

1

zeus

преди 7 години

Сещам се едно друго "българче" след като БХК орева всички медии за него замина да се лекува в чужбина с държавни пари, а за това дете няма. Ако се чудите какво е дискриминация, ами това е!