118

И?

преди 7 години

НА ТОВА ЛИ СЕ КАЗВА ДЕМОКРАЦИЯ ДА ХОДИ ЦВЕТАНОВ И ДА ПОДКУПВА В САЩ И НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ А ЗА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ АКО Г-Н БОРИСОВ СЛУЧАЙНО НЕЗНАЕТЕ КАКВО ЦВ.ЦВ. ПРАВЕШЕ ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ПОПИТАЙТЕ ГО КАК СЕ СМЕНЯТ ПРОТОКОЛИ КАК СЕ ХВЪРЛЯТ БЮЛЕТИНИ УЖ НЕВАЛИДНИ Е ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ НИНОВА БЕШЕ ПРАВА ЗА ГРЕШНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ ЧЕ Е ТАКА НО????

117

Анонимен

преди 7 години

кога пък комунистите са пе4елили Избори в България те и тези след 9 сепември 1944 загубиха от земеделците иНо останаха на власт да грабят заради окупацията на ссср за това реват ....

116

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 154 ще слушате музиката още 4 години другарю а после пак бой и още 4 )

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 153 по големи мишки от *** няма ще бегате

114

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

113

Анонимен

преди 7 години

Последен валс! Този път ще танцувате кратко!

112

Анонимен

преди 7 години

""". при боко е зле, бегайте на хубаво при Путин! """За нещастие на Борисов и неговитевлечугоподобни избирателиние нямаме този навик да бягаме.Ще му се наложи на него да бяга.

111

бкп БГ

преди 7 години

Не пипайте *** единствения който може да унищожи комунистите за винаги.

110

Анонимен

преди 7 години

Огледалце, огледалце,я кажи: Има ли по-голям селски наглец от този?

109

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

108

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

107

?ървул,

преди 7 години

ние 3-те милиона негласуващи те победихме, и оная старата гвардия *** също, патриоти, резци и всякаква дясна *** също. 3 пъти повече сме от тези ,които гласуваха за теб и както се вижда, заради просташкото ти поведение, минути след като се закле, скоро ще те изметем, ако трябва и с гражданска война!

106

УУУУУУУ......

преди 7 години

ПОБЕДИ ГИ ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ БЯХА "Ч Е С Т Н И" ДА НЕ ВИ КАЗВАМ КАТО КАКВО - НО ЗА ВАС Г-Н Б.Б. ЩЕ Е ПОСЛЕДНАТА РАДОСТ ЗА "ПОБЕДА" - КАТО ВИДЯХ Ц.ЦАЧЕВА МИ ПРИЗЛЯ И ВЕЧЕ НИКОГА ГЕРБ

105

Анонимен

преди 7 години

Просто и ясно, все едно е казано на Ташунко Сапа!

104

Идааат !Идаат!

преди 7 години

В утрото на светла ЕРА , с факела на Нова ВЕРА , идат бодри ескадрони Пак да краднат милиони .Бойко , свил десницата корава , в целий ръст се той изправя и викнааааа: Вииийййййй, слезнете от конете и ми шланга (пожарникарския де) целунете , 4ак тогава възцарете ве4на (не)правда на света .

103

Анонимен

преди 7 години

Червените *** вият като на умряло! Стига ве! Животът продължава! Боко ви се извини! Какво толкова е станало.

102

Циник до 137

преди 7 години

Много си се развикал...ама я кажи, кои аджеба ще дойдат - дет няма да крадат?*** приватизаторката...или свинаря с екарисажа Гергов!Уникално т ъ п е българският избирател!Виж това е аксиома!

101

Граовец

преди 7 години

На Слан*нова мястото и е в опозицията. За да може да злобее на воля. Иначе ако е в управлението ще трябва да дава обяснения което никак не и се отдава. Така че всичко си е по местата.

100

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 7 години

НАДЕЖДАТА БЕШЕ, ЧЕ ВЕЧЕ СА СЕ НАЯЛИ, НО ДОЙДОХА ГЛАДНИТЕ МАФИОТИ, ПАРДОН, ПАТРИОТИ

99

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЗ МАЙ 2019 Г. БОКО ЩЕ ЗАГУБИ ЕВРОИЗБОРИТЕ И ПАК ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА. ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ!