28

mediatore

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Да се надяваме ,че се е сринал,но според мен е още в началото. За съжаление ще трябва да почакаме.

27

ira

преди 7 години

Marine Le Pen!

26

Анонимен

преди 7 години

Хората неслучайно си търсят националния суверинитет,те са отчаяни от ситуацията и искат поне на регионално или национално ниво да имат някаква защита,финансова независимост,здравословен живот и реални права,без страх.Това не е се е зародило без причини,а е следствие предизвикано от много причини.Факт!

25

Анонимен

преди 7 години

Искате да ми кажете,че ако водата и тока са държавни и съответно по-евтини,съответно и по-евтино произвоство,по-евтини консумативи в домакинството,повече сигурност за населението и страната,повече приходи за държавната хазна+населението и т.н.,това е "лошо"?! Хайде,бе! Тогава защо Франция,Германия се бориха за водата си и не искат друг да ги вземе? Това рецепта за "мизерия" и "популизъм" ли е?

24

Анонимен

преди 7 години

Този наясно ли е за какво изобщо става дума и за какво говори

23

правоз-авианосец

преди 7 години

тва са некви брътвежи, некъв копнеж, или по-скоро слугинаж на масква, не точно масква, а на путин! хората работя, творят, обединяват се, постигат невиждан икономически и научно-технически прогрес, и някой си хвърля думи е така! човечеството е на път да въведе нови технологи, нови - алтернативни източници на енергия, други достигат коти -2000 м и продължават да копаят и копаят. русняците посягат и към арктика, без да се замислят до къде ще доведат природата и климата на земята! алабализми тва е

22

ctrl

преди 7 години

Ле Пен - Контролирана опозиция ала Тръмп. Няма избор - само контрол.

21

Анонимен

преди 7 години

GLOBALIZACIQTA UMRE KO DRASKATE TUK.

20

Някой

преди 7 години

До Шоп18Еми то сега си е точно така както Вие го описахте. Сега ни управляват точно такива, каквито Вие описвате, но има една разлика с "мажоритарните" - При сегашната избирателна система няма дори и на теория някакъв шанс да дойде на власт някой извън БКП или ДС, а при мажоритарният избор ще има някакъв (макар и само теоретически ) шанс на власт да дойде ПОНЕ ЕДИН който НЕ Е лакей на БКП или ДС. Бойко не е ли "богаташ-индивидуалист с много пари и има и "подставени лица"?

19

Анонимен

преди 7 години

Няма никаква глобализация ЕС нарита Русия и Англия и иска да се ислямизира не да се глобализира, учете арабски.

18

факт

преди 7 години

А, бе -с две думи -Светътъ се осъзна.

17

Шикългрубер

преди 7 години

"Лозето не ще молитва, а мотика" Също така юдео-масонските "елити" нямат нужда от шампоани против пърхот. За тях гилотината е единственото лечение на себореята, нали така, Кузмане.

16

Наблюдател

преди 7 години

Политическия пейзаж днес, дали е "след" или преди атомна бомба?!

15

Анонимен

преди 7 години

"...Липсата на идейно, респективно реално разделение между политическа (вредна) и икономическа (полезна) глобализация..."Дрън дрън та пляс. И двете са еднакво вредни за хората левичарски напъни.

14

Анонимен

преди 7 години

"Налице е революционна ситуация" РЕВОЛЮЦИЯТА ако беше станала то нямаше ни французи ни испанци ,германци ,италианци ,,австрийци , англичани да са много ! Почти всичкото в тези страни са емигранти ,нелегални ,легални ,които вършат нежелатата работа- строежи на сгради, хигиена, детеглачество, гледачи на старци ,секс услуги. Местното население на Европа се стопило и заменило с мешави слабоумни хора. България вместо да поощрява българките финансово да раждат ,храни ***

13

Один

преди 7 години

Хубава е статията. Браво. Макар и непълна и да и липсват няколко важни извода, все пак напипва същността на проблема. А ако беше написана в епохата на марксизма и ленинизма щеше да се състои от едно изречение и то щеше да е: "Налице е революционна ситуация"

12

Анонимен

преди 7 години

Противоотровата за глупализацията е радикалната пряка демокрация и антиправителствените протести.

11

Анонимен

преди 7 години

votez Marine!

10

Анонимен

преди 7 години

Глобализацията засили неравенството. Погледнете света след 1991 г. когато беше приета доктрината на масовата глобализация.Западния свят чрез своите концерни разшири пазарите си в банкрутиралия Източен Блок, а народите там бяха излъгани, че има просперитет и равнопоставеност. Но същевременно западните държави много трудно (или изобщо) не допускаха фирми от държавите от бившия източен блок на своя територия.Глобализацията всъщност е името на една търговска експанзия на елитите. Запомнете го

9

Анонимен

преди 7 години

Аз копирам а ти поставяш Текста тука