50

Гост

преди 7 години

Според мен не трябва изобщо да я приема ама нали е преди всичко добър политик...

49

...

преди 7 години

Оставаше да каже "Да, ам чи мноу ясну чи ви са бърками, кък да ни ви съ бърками".

48

Анонимен

преди 7 години

Твърде много *** има в България! Винаги съм им задавал един и същи въпрос и никога не съм получавал отговор: Можете ли да ми посочите един, единствен добронамерен, приятелски жест, действие, намерение на Путин към България?

47

До славянин

преди 7 години

Защото джуджето го е страх да напусне бърлогата си!

46

Анонимен

преди 7 години

Твърде много укропитеци има в България. Работата не отива на добре. Службите за свифурност спат ли?

45

Шипка

преди 7 години

Да живее Русия!

44

Анонимен

преди 7 години

""" Русия е най-мюСюлманската страна в Европа (въобще не броя анадолците за Европейска страна). 16 млн. мюСюлмани живеят в Русия. Много мюСюлманска заплаха идва и от Русия и то с много големи проценти. Русия за да погази европейските християни ще използва мюСюлманите. Дано Европа да помогне на украинците!!! """Надявам се ти и твоето антибългарското поколение бързода зачезнете.

43

до 37 от славянин

преди 7 години

Русия винаги е била смела, когато се е налагало, а със всички вас с обратните резби и меките китки Русия никога няма да бъде!

42

славянин

преди 7 години

Не знам защо ама винаги санкциониращите ходят на крака при санкционираният!?

41

до 46 от славянин

преди 7 години

Ама сериозно ли бе - в 64 милионна Франция има 9 милиона мюсюлмани, а за Босна и Херцеговина и Албания какво ще кажеш!?

40

Анонимен

преди 7 години

САЩ : ВОЙНА В СИРИЯ.... ВОЙНА В ИРАК..... ВОЙНА В АФГАНИСТАН... ВОЙНА В СУДАН.... ВОЙНА В КАМБОДЖА...ВОЙНА ВЪВ ВИЕТНАМ ... ВОЙНА В ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ...... ОЩЕ ЧУВАМ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБИ КОЙТО ПАДАХА НА БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА С...... "ОБЕДНЕН" УРАН АМЕРИКАНСКИ...... АМЕРИКАНСКИ НЕ НА ПУТИН НЕ РУСКИ......... АМЕРИКАНСКИ С "ОБЕДНЕН" УРАН

39

Анонимен

преди 7 години

Ясно, оправдавал се е.

38

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Русия е най-мюСюлманската страна в Европа (въобще не броя анадолците за Европейска страна). 16 млн. мюСюлмани живеят в Русия. Много мюСюлманска заплаха идва и от Русия и то с много големи проценти. Русия за да погази европейските християни ще използва мюСюлманите. Дано Европа да помогне на украинците!!!

37

Анонимен

преди 7 години

В вътрешните работи на коя страна на тази планета не се е намесил Тръмп, САЩ. Някой обижда ли то непрекъснато...... НЕ?....... Защо?...... Престъпник номер 1- САЩ

36

дългият нос на Путин

преди 7 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

35

Ха- Ха- ха

преди 7 години

Ще се пръсна от смях. Баба Меркел дава съвети. Подкрети войната в Сирия... би подкрепила всяка война само и само да печели.. Нейният подпис е подкрепил НАТО не един и два пъти да ХВЪРЛЯ БОМБИ ВЪРХУ ГЛАВИТЕ НА ДЕЦА, СТАРЦИ, ЖЕНИ. Сега чете конско, говори без срам за човешки права, изисква почтеност, дава демократична съвети......... Ха - Ха- Ха- Ха- Ха.... Ох не мога повече ке се пръсна от смях.

34

tony t

преди 7 години

Руският президент увери, че страната му никога не се е месила във вътрешната политика на други държави!!!!! На тоя някой ако му се върже това значи че си мрази родината !

33

10

преди 7 години

Американския посланик и фондация Америка за България се намесват във вътрешните работа на България много повече отколкото си представяме. Защо обвиняват Русия, а не виждат себе си.

32

Минаващ

преди 7 години

Путин е най-влиятелния човек на земята. Русия е най-голямата страна, притежава най-много природни ресурси на земята. Който подценява Русия е глупав, който се страхува от нея е двойно по-глупав.

31

Анонимен

преди 7 години

Немцов - не вярвайте нито дума на Путин !