9

един от вас

преди 7 години

Съдържанието на написаното по - долу е достойно за фейлетон.Смях се от сърце .Благодаря !

8

Слави

преди 7 години

Сигурни знаци, че тоя мъж е дресиран и... не е истински мъж! Скоро ще Ви омръзне.

7

Анонимен

преди 7 години

Ах Вай Въй,какваз румантика се е завъдила тук...

6

Анонимен

преди 7 години

Знаците са сигурни, ама ти си омъжена.

5

Минко 47 год ерген

преди 7 години

Надке, мога да уредя лятото да продаваш карпузи от Харманли на борсата в Плодовитово или Милево! Това ти е нивото кака, 300 лева ще те уредя! Нали си мой човек!

4

:))

преди 7 години

До Надя НиколоваА бе, Наде!Ти изобщо съмняваш ли се къде е Минко? Той наистина е някъде на топло и сигурно място, под ключ, изолиран от повечето хора.Изхитрил се е вечер да заляга зад шкафове и други мебели и да дебне кога някой от дежурния персонал на лудницата ще излезе от кабинета си, та Минко да притича до компютъра му и да напише изповеди като тези по-долу.Това може човечецът, това прави!

3

Анонимен

преди 7 години

И освен всичко друго е и много дипломатичен. Това добавям към изброените в статията качества.За всяка жена има такъв мъж, момичета. Само внимавайте да не го изпуснете или пък да не го оцените, когато срещнете и вие такъв!

2

8

преди 7 години

Царевичака го чака Минко, до перо, и камъни за ограда

1

Минко 47 год ерген

преди 7 години

Идваха днес от Патриотите да говорят с мен да съм ставал зам.министър на икономиката щото съм бил мегакласен! Отказах им, взимам по 6 бона заплата плюс бонуси щото съм шев, ония ми предлагат слъжност за 2500! Не става брат, тея *** пари искат, да ги водя на вечеря и елитни хотели и после да им разпарям минджакисите с големия топор!