45

осман

преди 7 години

бате бойко един турчин за цвят няма в правителството.няма нищо следващите години ние обещаваме .че винаги едип българин ще слажаме в правителството.петстотин години сме го правили...

44

По-анонимен

преди 7 години

До АнонименКакво искаш? Все деца и внуци на другарки и другари активисти на БКП ...

43

Politik

преди 7 години

Bravo pozdravleniq mislq che nqma da izkara pulen 3 ti mandat. Dano izkara za da zanuli vsichko.

42

Анонимен

преди 7 години

Всички са за раирани костюми воглаве със зеленчука от Банкя

41

НАТРАКАМ

преди 7 години

С ЦЕЦКА ЛЪЖАТА /ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ИСТОРИЯТА С ДЯДО Й/ НАЧЕЛО НА ПРАВОСЪДНОТО МИНИСТЕРСТВО, КАБИНЕТЪТ Е ИЗНАЧАЛНО ОБРЕЧЕН. НЯМА КАК КРАДЦИ КАТО ЛИЛЯНА ПАВЛОВА/ЗА ОНИЯ 51 МИЛИОНА ЗА АМ МАРИЦА/, КРАДЕЦА МОСКОВСКИ, АМИ ВАЛЕРКАТА СИМЕОНОВ, А АГЕНТА КАРАКАЧАНОВ, КОЙТО НЕ ИЗЛИЗА ОТ КЪЩАТА, ПАРДОН ПАЛАТА НА БОРИСОВ И КОГАТО БЕШЕ ОПОЗИЦИЯ И СЕГА, ПРОТЕСТЪРКАТА ЗАХАРИЕВА - ПРОСТО ДА УМРЕШ. НЯМА И ДВЕ ГОДИНИ ДА ИЗКАРАТ. ЩЕ ПАДА УДАРНО КРАДЕНЕ И СКОРОСТНО БАЙ, БАЙ, БАЙ ХЕЙ

40

сб

преди 7 години

Този човек бил ли е редови учител? Влизал ли е в класна стая след завършване на средното си образование! Има ли понятие от проблемите на учителите? Ще разреши ли на директорите да глобяват родителите за постъпките на отрочетата им, да отстраняват същите от училище за определено време, ще издейства ли правото да се заключват вратите на училището след началото на първия час, ще забрани ли категорично достъпа на родители в сградата на училището по време на учебни занятия и т. н.

39

АК-47

преди 7 години

Предишният ужас ще продължи със същите същества. Ще продължим да бъдем най-бедната страна в ЕС, с най-голяма смъртност, с неуки младежи, и най-корумпираната... Няма какво да се коментира, да не говорим за земеделието... Ще продължи да се обезлюдява Родината. Тези мислят само за себе си и смятат ще животът се върти по жълтите павета в София.

38

Анонимен

преди 7 години

И за какво беше цялата тази гимнастика бе тавариш пожар? За да направиш долтночифликчията заместик ли? Защо се похарчиха грешни народни милиони от данъците ни? За да си направиш кефа ли? Нали Радев пак ти е президент и пак той ще ти тура х.я?! Незнам какво имаш в тиквата си но във всеки случай не е сиво вещество а пък за гънки в кората на тиквата ти едвали има и една. А тези които са гласували за теб едвали имат глави. Познавам една дето е гласувала за теб от пиене няма времеда изтрезнее горката

37

Анонимен

преди 7 години

До реалистКогато дядо Вазов и Иречека са били министри,младото поколение са били 2/3 от населението и училищата са се разкривали а не закривали.Днес сме нация със затихващи функции! 45000 абитюренти кандидатстват за 55000 места във ВУЗ,при положение че половината няма въобще да учат висше а голяма част от другите бягат навън. За това най-важния министър в новия кабинет трябва да е Валерката.В демографията е заровено кучето.Жалко че с това ще занимава едноо долно бургашко ***.Ще ни оправи!!

36

реалист

преди 7 години

Красимир Вълчев- министър на образованието????? След дядо Вазов, академик Фол и акад. Илчо Димитров, сега падението е пълно. Не се чудете, че се затварят училища.

35

Министерствеников

преди 7 години

Министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018?!Министър на младежта и спорта-най-спортния(а тия немладежите да не спортуват ли?Министър на туризма(не е ли сектор от икономиката)Министър на енергетиката(не е ли сектор от икономиката)Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията(орел,рак и щука)Министър на околната среда и водите(без земеделието,храните и горите)Министър на земеделието, храните и горите(без околната среда и водите)Само анестезиолога ще ни!

34

ОПТИМИСТ

преди 7 години

ЕКСТРА СА, ТЕ ТИЯ НА ША НА ОПРАВЯТ:))

33

„Горд“ българин

преди 7 години

Тъжно:(((

32

ЕГН

преди 7 години

Този, без рождена дата, Емил Любенов Караниколов да я посочи - 04.052017г

31

Аз

преди 7 години

Министър на младежта и спорта: Красен Кирилов Кралев;Доктор по образование.Някой да ми обясни какво значи доктор по образование????

30

Анонимен

преди 7 години

Помислил ли е тиквуна , ченгето Каракачанов кой ще го бръсне за слива от НАТО и ЕС.Как ще има военен министър без право на достъп до секретни документи на НАТО.Пълен цирк, без да обиждам цирковото изкуство.

29

Анонимен

преди 7 години

Защо допускаме тази ментално модифицирана престъпна па-плач икономически и финансови престъпници и терористи да управлява България? Това ли са мечтали Аспарух,Калоян,Симеон Велики,Кирил и Методи,Отец Паисий,Левски,Ботев, Вазов, Стамболов, Стамболийски, Джон Атанасов,Смирненски,Вапцаров,Пеньо Пенев, проф.Иван Попов, акад.Балевски, акад.Сендов, космонавта Г.Иванов?Пълна политическа порнография! УЖАС!Толкова наглост е недопустимо безбожие!Но... Господ си знае работата!Животът ще покаже!

28

Анонимен

преди 7 години

Министър-председателят едантела, затова и министритему са такива по на 33 год.

27

анонимен

преди 7 години

До малиииАми този Николай Нанков Нанков, роден 1983 година, а от 2009 до 2011 г е бил областен управител на Ловеч / т. е. е бил на 26 години / ?????????????? А сега- министър на регионалното развитие и благоустройството!!!!!!!

26

Анонимен

преди 7 години

До 32. Стига с тая тъ.па манджа, не е интересна.