9

анонимен

преди 7 години

и благодарение на нея сащ изпратиха 58 ракети кьм сирия господ бавино не забравя

8

Анонимен

преди 7 години

Какви съвети ще дава, баща й президент милиардер, всичко се случва безпроблемно, вкъщи детегледачка, чистачки. Та тя ли ще дава съвети, дали е балансирала между 9 часов работен ден, 2 часа път, пазар, готвене, чистене, писане на домашни и ....Не го разбирам, но е факт, че не само тя, но и много други жени, които са с гръб и пари, лесно дават съвети и не разбират защо други не могат да от скочат от дъното. Ама нали някой трябва да те дръпне/бутане.

7

до онбашията

преди 7 години

Има професии, където красиви със стайлинг не са желателни.

6

Анонимен

преди 7 години

Като е омъжена и уж била самостоятелна, защо е "Тръмп" , а не с фамилията на мъжа си?

5

Анонимен

преди 7 години

Не твърдя, че богатите жени не умеят да работят здраво и да се борят за мечтите си. Просто казвам, че между нейния свят, и света на "работещата жена" има огромна пропаст. И за мен поне е абсурдно да издава такава книга. Колкото Мъск може да издаде книга за работещия мъж. За работене, работи, ама работата му е на светлинни години от тази на средностатистическия човек. Ако ще пише книга, тя трябва да е насочена към изобретатели, предприемачи и т.н. Не към работници на нивата.

4

Анонимен

преди 7 години

Тази пък какво разбира от проблемите на жените в работния свят нещо не ми е ясно. Нито знае какво да е да трепериш да не те уволнят щото си бременна, нито знае какво е шефът да ти се пуска и ти се чудиш къде да се денеш, нито знае какво е да искаш болнични заради болно дете и да не знаеш дали ще имаш работно място, на което да се върнеш. Не знае и какво е да издържаш мъжа ти, ама така че да не го обидиш (сакън). Без съмнение е успяла, красива и богата. Но чак съвети да дава, нещо не се връзва.

3

Мда...

преди 7 години

Бреййй, мъ и тя кЪт татко си, бе!Кът смесиш бизнес и политика става коктейл "Прос---ти----Я"Мъ,за разлика от баща си, Ванчето поне притежаво нужните прелести и форми за новия й занаят!!!Дерзай бе, Ванче, шЪ надминеш и татко си!!!!

2

до 2

преди 7 години

Това може да се случи само в краваристан няма лошо щом има и такина като теб да и купят книгата ? A какво точно е работила тая, какъв опит има и защо се счита за такъв експерт ?

1

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваА ти не би ли го направила? :-) Какво точно я обвиняваш, че нещо не разбирам?