43

Анонимен

преди 7 години

В Бойковски стил, по - скоро. Горките французи ако спечели.

42

Анонимен

преди 7 години

TOZI DA OTIDE V NIAKOI STAR4ESKI DOM I DA ZADOVOLI IZVRATENITE SI NAKLONNOSTI.

41

бабата на Макарон

преди 7 години

МНого ми е хубаво момчето ама ако стане президент, ще вземе да подгони и английската кралица/ я кво парчее е станала тъкмо за него на 90 години е/

40

Анонимен

преди 7 години

По-скоро в стил Симеон Кобургготски.

39

Анонимен

преди 7 години

Кой си ти та да успяваш бе, млад меринджей? Само Путин успява на тоя свят.

38

slovenia

преди 7 години

До 31.Ние комунистите не ревем.Между нас няма безработен,имаме много пари и жените ни харесват,нашите партий са на власт,децата ни тук и в Брюксел,Москва,Сащ са добре.Само на гей паради не ходим и не приемаме някои неолиберални морални порядки.Ние на всеки километър сме,и при Путин,Тръмп,Меркел или Макрон,все ще сме добре.

37

Наблюдател

преди 7 години

Това което се случва във Франция, е следствие натрупалото се с години вътрешно напрежение за решаването на които традиционните политици ги облъчваха с обещания но на практика оставаха глухи и слепи живееики в свой собствен свят. Гражданите припознават в него и Льо Пен лидери които биха дали решения. Ефекта на "Тенджерата която накрая изкипява...."

36

Анонимен

преди 7 години

Той Макарон си е американец.

35

Хм

преди 7 години

До АнонименА бе,не е проблем бабата до него(макар че е показателно),ами Дядото над него(Ротшилд)!

34

Хм

преди 7 години

"Блестяща" кампания на Макрон?Ха-ха,просто закопаха конкурентите му и го представиха за единствения,който може да победи Льо Пен!Чрез него Ротшилд директно поема юздите на Франция!Бил проевропеец....майтап работа.Както си е проевропеец,така може и да закопае Европа,въпросът е какво желаят Господарите.Нищо,скоро ще разберем.

33

Анонимен

преди 7 години

24 години по-старата му съпруга има три дъщери, които са по-стари от него.

32

Анонимен

преди 7 години

Всички като този са преминали и са обучени в една школа,която е зациклила с науката и преподавателите са едни и същи!!!Спомняте ли си един от близкото ни минало,който започна управлението с думите:"Вервайте ми!!!Ще оправя България за 800 дни!!"!!Е,България не я оправи,ама нас ни оправи и още ни оправят/кой ни оправя отпред,кой отзад,кой без да гледа къде и какво оправя/,но още имаме вяра май!!!Французите тепърва ще повярват и.......при тях следва напълно едентичната,пълна програма!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Вервайте. Само за 800 дни, френското трудолюбие и инициативност ще променят Франция.

30

Анонимен

преди 7 години

Всички балами дето вярват на малката *** от СССР трябва задължително да бъдат съдени за национални предателство и да бъдат изгонени със ЗАКОН от България и ЕС със целите си семейства и роднини ! САМО тогава ще се оправи България !! Гадна долна ***! Анти-Българи , продажници и свиркаджии !

29

Анонимен

преди 7 години

колко много платени национални предатели има тука не е истина !!! До ПУТИН, малко джудженце , мечтай си Европейския съюз да се сгромоляса ! Да не забравяме, че догодина ти си отиваш! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА ЕВРОПА!!! СЪД ЗА ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЧУЖДОЗЕМНИЦИ ***! Ревете комунистически червей , ревете !!! ВАШАТА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ , ГОРЕТЕ В АДА ДОЛНИ ИЗЧАДИЯ!

28

Циник до 27

преди 7 години

Библията: "Блаженни са вярващите!"Френската революция - новосъздадената буржоазия vs. старите богати аристократи...Лапнишарана - френския народ!С чужда пита - помен!Оттогава досега - промяна няма!

27

бежанец с нагон

преди 7 години

До АнонименДа живееш в Париж и да се възбуждаш от бабички е сериозно отклонение от инстинктите и общоприетите норми!

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Ние акъл баш от вашето село не щем. Още по-малко французите. Ти си стой у село и си копай доматите.

25

Анонимен

преди 7 години

До *** до 6 11Бъди спокоен! Французите са зряла демокрация и не могат да ги изманипулират както ти ни обясняваш. Това не е Русия.

24

анонимен

преди 7 години

военно пром комплекс ще назначи президента както направи в сащ макрон еженен за жена от сои и зад него е едрия бизнес статуквото си остава атентатите сьщобогатите стават по богати и т-н