7

Партиен член

преди 7 години

Дано детето се оправи.Не ходете близо до панелки и нови жилища.Първите са стари вторите не качествени.Виждам много съседи ходят точно да стените на тези згради.А пък оригиналните саксии на панелките колко са изгнили...

6

Ако

преди 7 години

съм на мястото на бащата на това момиченце, се качвам на 8-мия етаж и с една тухла ще млатя у главата собственика на апартамента, от където е паднала мазилката. След това ще отскоча и до общината с една туба с бензин ей така за спорта да ги сгрея малко, че да вземат да си вършат работата!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

"Назначена е проверка, която да установи какво е довело до падането на мазилката на блока", коментира кметът на квартал "Изток" Емил Костадинов.....Странно. Какво ли е довело до падането на мазилката? Това е изключително трудно да се установи. Айде пък ако разберат, да продължат с установяването на останалите 90% от панелките ....

4

градоустройство

преди 7 години

В България към терасата може още една къща да си построиш. В нормалните държави и за сателитната чиния се иска разрешение.

3

nkavrakov

преди 7 години

Дано детето се оправи.Няма такъв народ и държава.50 годишни панелки в София ги продават на над 800 евро квадрата.Народа купува разпадащи се жилища.Бай *** утре и на главата да му падне ,нали си е негово,това е важното.Панелките са късове бетон заварен,помежду им.Продължавайте да ги купувате,то и без това комунизъма друго не ви е оставил,нямате избор.

2

Анонимен

преди 7 години

Горкото дете, дано да остане само със лошия спомен. Друго ми се набива в очите - Съседите ни, чиято мазилка падна !!! Ние българите трябва да разберем какво е етажна собственост и общи части, че всички носят солидарна отговорност за лошото състояние на блока.

1

Заглавието

преди 7 години

кърти. 6-годишно Волво? 6-годишно непогасено задължение?? 6-годишно лечение на ментално заболяване??? Да напише "6-годишно" без да добави "дете" е в стила на 7-годишно.