10

Анонимен

преди 7 години

Ако осъдят дядката както е тръгнало, въпроса е, колко от 10 хилки ще кихне семейството на съдиите?

9

Анонимен

преди 7 години

Няма доброволен секс. Винаги преди това има уговорка за пари, облаги или друга изгода. Кой прави секс в днешни времена заради самия секс ?! Вижте западния свят - нали към него се стремите...

8

Анонимен

преди 7 години

Абе хора, щото е *** значи ръчка наляво и надясно. Ако е гербераст не ръчка, пие боза и ме бара жените. Бойко ги снимал в кабинета си как правят секс и го обсъждал после с охраната, но той е ангел??? Изнасилването е сложно деяние за доказване. Трябват доказателства от мястото на извършвaнето. Но често има случаи след доброволен секс да се повдига обвинение за едно нещо, за пари. Семейството иска 10 хилки. Ние тук можем да си говорим каквото искаме, доказателствата, ако има такива определят!

7

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега, чичката бил от БСП и значи е убиец, изнасилвач, Дзвер?? Че е крадец защото е Бил кмет е ясно. А когато семейството на кифличката било близко с него, майката работила за него, го ползвали за лични нужди. Тогава не бил дзвер. А малкото колко пъти е ходило при него да си иска услуги и пари, и да си пийнат по едно? Много пъти. И кво се оказа, не било девствено, лекарят каза, че е бил под натиск. И ще вкарат човека в затвора за една Селска чест? Вчера му целували шлифера, днес искат 10к??

6

leleee

преди 7 години

i tozi ste e opravdan....balgariooooo

5

Ани

преди 7 години

Колко ли пъти му се е разминавало за да се самозабрави така.

4

червен депутат

преди 7 години

Възходът си дължи на партията,а падението -на себе си.

3

Анонимен

преди 7 години

Привеждането в безпомощно състояние и/или възползването от такова за извършване на сексуален акт е по дефиницията на занона - изнасилване. Този пор, трябва да ги лежи.

2

Анонимен

преди 7 години

Няма вид на изнасилвач. Изглежда нормален българин.

1

Анонимен

преди 7 години

да се готви за минаване под дъгата