188

Анонимен

преди 7 години

Като някое бездомно глистче сме, все си търсиме реципиент, а никой не ни иска.

187

Анонимен

преди 7 години

Русия в втората в света страна след САЩ по брой икономически имигранти. За разрешение за работа в Русия се държи изпит по руски език и познания по руска история, култура и традиции.

186

Анонимен

преди 7 години

Путин ги сложи всичките в малкия си джоб!

185

Анонимен

преди 7 години

Ама наистина ли не усещате, че корабът потъва?Все си мисля, че обръгнати конформисти като нас българите трябва да усещаме промените. Британците са стари и опитни мишоци, дадаха ни пример.Турция, ако бяха няколко идеи по-умни, можеха да станат новата Византия на Балканите, но османските им мераци ще ги провалят.Остана пак да се хванем за полите на Русия.

184

Българин

преди 7 години

Путин го предсказа още преди 2 години като започна кризата с Украйна. Каза че ще им трябва точно толкова време, за да си възстановят икономиката.

183

Анонимен

преди 7 години

Руснаците си вкараха горбачовски автогол.Обградени са от народи, които ги мразят задето са им дали свобода :)Да стискат китайците за фустата и да се молят хамерканците да ги оставят на мира.Ну заятц погоди!

182

Анонимен

преди 7 години

Оксиморон е ЕС и умни. Живеем на едно малко континентче със застаряващо и перверзно местно население.Естествено, че Индия има ресурс-има работна ръка.Китай най-после се усетиха, че си вкарват автогол с 1 дете в семейство и те ще включат люпилната.В крайна сметка Европа е един музей.

181

Анонимен

преди 7 години

П.С. За питащите защо никой не емигрира в Русия - ами ако не знаете, взимането на виза за Русия не е никак лесно, а контролът там е тотален (е, по руски, но е депресиращо). За хора в привилигоравни групи, не е проблем да отидат, или пък за туристите. Но за останалите, си трябва да познаваш системата. Много по-лесно е да се качиш на рейса и да слезеш в Мадрид. Но в Русия има много работещи българи и е от малкото места, където даже се радват на българи.като кажеш, че си българин. Странно,а?

180

Анонимен

преди 7 години

205, като гледам в ЕС растат само немци и холандци.Останалите копаеме дъното.

179

Анонимен

преди 7 години

Току що прочетох, че през 2022 Индия ще задмине Англия като световна икономика. После и Германия. Това се случва, когато сееш бури - жънеш урагани. Европа просто сгреши със санкциите, сгреши с Украйна, сгреши и със Сирия. И сега ще си сърбаме попарата. Русия има половин континент, за да расте, да си копае ресурсите, да си развива индустриите и т.н.И огромна армия, с която да си пази границите. Европа няма нищо от това. А България е дала на КОНЦЕСИЯ единственият си реурс - златото.

178

Анонимен

преди 7 години

Ех тролчета, гледам развихрили сте се, 201 коментара, добра работа. Колко заработихте вече? Не знам какво ви бърка толкова растежа на Русия. Ако са били умни, ще растат. Ние в ЕС като не сме особено умни, ще си носим последствията. Кой е толкова глупав, че да налага санкции на най-големия си търговски партньор? Ние. Ами тогава какво ни остава освен да тролим. Искам да знам, защо няма санкции с/у Саудитска Арабия, които разсипаха Йемен? Вместо това се късат да им продават оръжия.Ми каквото посееш

177

Анонимен

преди 7 години

Браво 200.Един да си признае.Истинси Евроатлантик си.Отивай на почивка в Турция.Там ще съчетаеш полезното с приятното.

176

Анонимен

преди 7 години

На рашките търговското им салдо е на+.Касичката им цъка с по10 млрд $ всеки месец.А при нас, как е, господа?Чакаме на немците да ни подадат, а?

175

Путин

преди 7 години

аз съм гей

174

До 198 ти кончитовец

преди 7 години

По добре пиян на колене в бара,отколкото прав пред струга.

173

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен русофил = крадлив пиян зад,ник

172

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 192 а как е модата при вас свалени кафяви *** и алкашка походка

171

Анонимен

преди 7 години

Русофоб= Кунчита Вурст.Евроатлантически ценности,или Евроатлантически ориентирани.Много правилно-с дупчица накрая на гърба.

170

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 192 вари на *** мускал .... ко ни дреме за украйна а пък за вашата ко4ина още по малко ни пука

169

Анонимен

преди 7 години

Eh those russian,ne e lesno da si boksovata krusha na US :)Samo China vi e nadejdata da spre tova izdevatelstvoNu zajatz pogodi!