11

Анонимен

преди 7 години

А ЩЕ ИМА ЛИ ЗАПИСВАЩИ УСТРОЙСТВА, А ДЕЦАТА ДАЛИ ЩЕ ИСКАТ ДА ХОДЯТ НА ДЕТСКА ГРАДИНА. А СЕГА ОТВОРЕТЕ КИНДЕРГАРТЕН И ПОТЪРСЕТЕ РАБОТНО ВРЕМЕ НА ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ-ДО 17 ЧАСА. БОГАТА И СОЦИАЛНА ЕВРОПА Е РАЗБРАЛА, ЧЕ МНОГОТО ДЕЦА НА ЕДНО МЯСТО ГИ ПРАВИ АГРЕСИВНИ- ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ 26 ТРИГОДИШНИ ДЕЦА КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО НАВЛИЗАТ В ЛИЧНОТО СИ ПРОСТРАНСТВО- И ТОВА И В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ- ТОВА Е БЕЗУМИЕ.

10

Сиса

преди 7 години

До ЦветелинаЦвети, ти за социални контакти не си ли чувала??? Това дете трябва да общува и с други деца, а не да е залепено за полата на майка си цял живот. Какво толкова се възмущаваш???

9

Анонимен

преди 7 години

Мързеливите "майки" пак уцелиха бингото...Децата, ех децата много пречат на кефа, нали???

8

Анонимен

преди 7 години

Пълно е с фасонлийки, а всъщност са само едни фантазьорки.

7

65

преди 7 години

На 99%от обикалящите в мола не им трябват пари а акъл.Навирват носовете,гледат надменно.Иначе са със обувки от китайския мол,и чанта ,,Гучи_например

6

очевидец

преди 7 години

То за мола се иска пари!Направо си лежат на дивана или си лакирват ноктите.

5

65

преди 7 години

Хайде мама на градина,та да обиколя спокойно мола,да пийна кафенце,после да изчистя,и ще дойда да те взема.И да слушкаш,чули.А довечера при баба.Утре при мен.И хоп,_понеделник дошъл.Ура _,пак в градината.

4

до 3

преди 7 години

А,не съм ли права,че е срамота да хвърлиш детето си на ясла или градина,а ти да не работиш а да си гледаш тв сериалчета и да си пийваш кафенце с дружки,а детето ти да яде помии вместо вкусна домашно приготвена храна.

3

Анонимен

преди 7 години

До Цветелинаей селска клюкарка си е намерила за приятелка..твоята приятелка

2

Цветелина

преди 7 години

За мързеливите майки това е идеално.Познавам една такава.Приятелка и комшийка.Осиновихадете и първата работа беше да го дадат на ясла при условие,че тя е безработна.Е тва вече не го проумях.

1

1234

преди 7 години

ДГ ще работи в събота и неделя, за децата. А същите тези деца, когато тръгнат на училище, какво ще стане? Или и училището ще работи в събота и недрля? Най - добре да работим 365 дни в годината! И "родителите" да си вземат рожбите когато завършат средно образование.