10

Наблюдател

преди 7 години

Интересно но скъпичко.....

9

ha

преди 7 години

До Анонименда бе, голямо ежедневие са тия ел. колите направо се чудя като видя нещо различно от тях....

8

Анонимен

преди 7 години

САЩ номер 1 за винаги. Хора с мечти и цели. По стигащи все по-големи успехи. Всяка мечта днес , утре става реалност .Преди 20 години се смяха на концепцията на смъртфона и ел.колите днес те са ежедневие.

7

един типичен патреот

преди 7 години

***, *** Мъск! Да чете форумите на днес.бг, на акъл да се научи, да му обяснят нещата, да ги разбере, всичко ще му обеснят! Все пак българите сме най-умната нация след Израел, нали така! Пък сме и изключително трудолюбиви, а за гостоприемни да не говорим!

6

Гошо Тъмното

преди 7 години

Лаик! Ние тука какви тунели правим...

5

h

преди 7 години

най-скъпото нещо в едно грубо строителство са изкопните работи :) , този идея има ли си за какви пари иде реч :) ... едва ли. какви тунели какви магистрали какви скорости. цялата идиотия идва от малоумното "уплътняване" на градската среда и съответно вдигане цените на имотите дето не са уплътнени ... да ги и градските архитекти да ги е.б.а.

4

СпасХ

преди 7 години

Бившата на Джони какво мисли, ще има ли пари и за нея и за дупки?

3

Сп??нс

преди 7 години

Хаха този като е разчиствал из къщата на баба си и е намерил няколко книги с научно-фантастични разкази от началото на МИНАЛИЯ век и стана голям откривател , същия като тези от "гризнатата ябълка" , откриха пръстовия отпечатък в телефоните 10 години след , моторола го внедри в Atrix , откриха големия екран 10 години след останалите , откриха блутут слушалките 10 години след като сони-ериксон ги пусна сериино с модела "Aino" , сега чакам да открият FM-радиото и към 2020година -картата памет.

2

Анонимен

преди 7 години

А с тия пари дадени за глупости колко много деца може да спаси от гладна смърт .Тъ...

1

sas

преди 7 години

"да разработи нова земекопна машина, която би могла да копае тунели и да ги укрепва едновременно" - това отдавна го има. Даже по НатГео са правили филм за такава машина в Сингапур