15

Анонимен

преди 7 години

4UYA LI ZA BG.4OVEK KAKVO MOJE DA SI POMISLI.LIJI.IZMAMI.UBIYSTVA.PROST NAROD SLABA DIRJAVA.SRAM ME E 4E SIM BILGARIN.POZDRAVI OT ANGLIA

14

Анонимен

преди 7 години

англичаните купуваха къщи у нас...руснаците...турците....гърците...сега - ИРА...... останаха ли българи в българските къщи ?

13

Каназирев

преди 7 години

Тази публикация е направена от някоя журналистическа подлогаблизка до ръководството на НАП, за да плаши СЕЛЯНИЯТА у нас с факта че :- Видите ли как на Запад и бандитите си плащат данъците по Закон !Но ние не сме Запад и докато имаме такова престъпно управление в държавата ни, което СИСТЕМАТИЧНО да злоупотребява и ограбва парите на своите граждани ще има и такива като мен, които не са дали и стотинка досега за Данъчната ни система !

12

Леле

преди 7 години

Гледам и не вярвам на ушите си... В нормалните държави и терористите не смеят да не си платят данъците, а ний... ний сме ***....

11

Коце Маца

преди 7 години

До Анонимен 10Защо се учудваш мой човек , след като явно са ти известни критериите за прием на журналисти у нас:1./ Най важното условие е да имаш стабилен гръб и да бъдеш предложенот някой твой близък политик от "силните на деня" !2./ Или ако си хубава и млада мацка, да си дашна и да можеш да задоволяваш сексуалните мераци на твоите началници !

10

Анонимен

преди 7 години

Това добре, ама коя ИРА? То изобщо има ли вече ИРА?Те от ИРА се цепят и отлюспват досега повече отколкото нашето СДС се цепеше, все едно сега да кажеш СДС избягвало данъци примерно. То няма СДС реално.Така и не става много ясно за коя ИРА става въпрос. Има ИРА, има Истинска ИРА (RIRA), има Републиканска Акция Срещу Наркотиците (RAAD)... и т.н.

9

Анонимен

преди 7 години

Да, тези, дето "превеждат" овце из полето са го рекли банков празник, хаха. Bank holiday му викат верно във Великобритания, даже Уикипедия така го пуска на други езици, но е смешно да го напишеш в статия по този начин. Журналистиката ни е мъка и буквално copy -past-ване и ползване на гугъл за превод

8

Анонимен

преди 7 години

До 8Ми аз имам 5 апартамента + къща и аз ли съм член на ИРА или съм престъпник? Да знам просто за себе си нали...

7

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че Цецо апартамента е член на ИРА.

6

Анонимен

преди 7 години

Това не ни интересува.Пишете повече за Бойко!

5

Анонимен

преди 7 години

Кои ли са българските посредници? Сигурното е,че не са едни специални специалисти около НДСВ и Кобурготски!

4

Анонимен

преди 7 години

Банков празник?! Майкоооо празноглави ***...официален празник се казва! *** ще се сети, виж за *** с интелигентност на чехълче представяща се за журналист - на дали!

3

шматка

преди 7 години

Ингилизите за това ли спретнаха БРЕКЗИТ-а.За да метнат пак ирландците както те си знаят

2

Анонимен

преди 7 години

Те са бойци и пред нашите борци капитулираха.

1

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм, че Бойко чете този коментар и се облива целия в студена пот!