64

предложение

преди 7 години

Кат не им харесва в Германия да отидат в Русия. Там е рай за народите.

63

Анонимен

преди 7 години

Без адресна регистрация и документи е невъзможно да те наемат на работа,дори в публичен дом няма да ги вземат,особено немците са стриктни към правилата и затова са принудени да проституират,глада е по-силен от тока.Така или иначе костват разходи,по-добре да им дадат шанс,като им платят някаква сума от 1000-2000 евро на човек,да им платят самолетния билет да си ходят,без право да се връщат минимум 5 години.Така ще е по-добре и за двете страни.И престъпността ще намалее.

62

Хейтър Тролев

преди 7 години

аз помислих че става въпрос за ситуацията в България , в последните години мнозинството от коментарите в днес-а са за това как жените са лоши , как не стават колко са меркантилни , и се подразбира че мъжете не са такива и затова трябва да си намерим мъж ......

61

Найденов

преди 7 години

ДА КУПИМ НА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ БИЛЕТ ЗА ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА НА БЕРЛИН!!! ТАМ ЩЕ СЕ ЧУСТВА РАЗКЪСВАЩО ДОБРЕ!!!

60

Анонимен

преди 7 години

Защо да го съжаляваме?Някой от арабските принцове, имами , духовни и държавни ръководители изказа ли съболезнования след атентатите и въоръжените нападинея над мирни граждани на Европейския съюз?Някой от имамите призова ли мюсюлманите да не правят атентати, каза ли им, че това за девиците е пълна измислица, че никой още не се върнал от оня свят за да разкщаже какаво е там?Защо да го съжалявам? Имал е три години да нучи немски в защитения дом за непълнолетни, а е мързелувал.

59

Анонимен

преди 7 години

И като се пише за обратен му се гарантира оставането в Герчания. Достатъчно е да плати на някой дядка , който да го изкара свой любовник. След това ще получи всичко, което иска от Германия - и помощи и мама и татко и сестречката.Идват с десетки хиляди евро в незнайни сметки, прекосяват незаконно граници - уж бягат, а защо не са с родителите си? Лъжи, лъжи, лъжи. На всичкото отгоре са горди мюсюлмани, готови да се взривят заради девиците.Да ги екстрадират и ще се свърши в обратната ориентация.

58

IVAN

преди 7 години

MAY STAVA VIPROS ZA KONKURENTSIA .ARABITE PODBIVAT TSENITE NA BILGARITE VIV GERMANIA

57

Анонимен

преди 7 години

Все повече млади мъже "бежанци" са принудени да предлагат "услугите" си Срещу секс------Е, па може би защото им харесва!?Както се казва - "Спроред търсенето и прдлагането"!Щото, ако беше толкова тежко да живеят, като бежанци в Германия, що не се заврънат по родните си места?

56

Некъв си там

преди 7 години

卐卐 когато Европа има нужда от спасител.

55

Мене

преди 7 години

.....Като прочетох за Дамаск и се сетих за още една новина,която този сайт старателно игнорира:Преди три дни израелската армия бомбардира и разруши няколко оръжейни склада на летищото в Дамаск.Интересното в случая е,че самолетите участвали в акцията са Ф35а........Руските "велико-галактически" войски даже и не разбраха,че този тип самолети са навлезли в територията на Сирия,а уж контролират въздушното им пространство :))))))П.П. С удоволствие помагам на "независимата" медия днеска.беге :))))

54

stiga GLUPOSTI

преди 7 години

Стига с глупости.1.Знаем какво е да си бежанец:1945-1989 който можеше избяга от "народната власт": спазвахме законите на държавата, която ни приюти, СТАРАЕХМЕ СЕ да бъдем ИЗРЯДНИ граждани, работим, учим езика.2.Тук виждаме хора на ОТЧАЙВАЩО ниско ниво и в РОДНАТА си страна- БЯГАТ, защото си мислят, че ЦЯЛ ЖИВОТ в "глупавата Европа" ще ги ДУНДУРКАТ, помощи, а ако престанат, тогава ще започнат да "вдигат революции'.. НЕЗАБАВНО ВРЪЩАНЕ по родни места и борба с ИД! Да защитят Родината си ГОТОВАНЦИТЕ

53

Шорош

преди 7 години

Хич не ме разчувства статията, ама грам! Върнете парите, които сте взели да напишете тази статия, не сте си свършили ряботата!

52

Неа

преди 7 години

Бие ми на заучена безпомощност ....И най вече главната цел е да будят съжаление за да се ползват с привилегии .... Ами сори но вече ми се повдига като чета за тая *** ..

51

Неа

преди 7 години

Не мога да разбера защо си е избрал да го прави , вместо да се интегрира , най малкото с научаването на езика . Ако не се лъжа всяка страна предлага безплатно изучаване на езика ... Ама де толкова мозъка , я ...

50

там

преди 7 години

Зад джамията в София има градинка там след 19 часа има богат избор на мъже *** и то на ниски цени,Сирийци,Афганистанци и някой друг ***....

49

Анонимен

преди 7 години

Сирийски палестинец, много смешно

48

анонимен

преди 7 години

Ей,че хубаво стана в Европа и за нас и за тях.Кои са сценаристите но този нов ред,издигнете им по един паметник да знаят и да помнят следващите как се разгражда двор.

47

Анонимен

преди 7 години

Защо не се хване да работи примерно общ работник в строителството? !Но май му е по лесно да си вади парите с проституция а?

46

Анонимен

преди 7 години

TO I MNOGO BALGARI-MLADI PROSTITUIRAT,ZASHTOTO V TOZI BIZNES IMA MNOGO PARI.NIKOI V BALGARIA NE ZNAE ZENATA NA LASKAVITE KOLI I SKAPITE DREHI,NO GI ZNAYAT LEKARITE,KOGATO ZAPOCNAT DA GI LEKUVAT OT SPIN.

45

Анонимен

преди 7 години

Шведите понеже си берат.