19

jij

преди 6 години

До iLaneДуховно интелигентните хора знаят как да запазят както щастието, така и нещастието за себе си. Ниско интелигентните духовно хора, не спазват хигиена по отношение на личния си живот, и постават и споделят без дори да се замислят и осъзнават какво правят. Просто го правят, като "другите". Не съм на 40, но бих те посъветвала вместо да деградираш в социалната мрежа да почерпиш малко от опита на 40 годишните, за чиито живот, когато са били на 20 може само да четете във фейсбук.

18

Така е

преди 7 години

" Ходя на фитнес три пъти седмично, брои ли се при положение, че не го споделям във фейса..."

17

Анонимен

преди 7 години

Така е .Фейсбук е само една демонстрация и внушение.

16

Някой 40+

преди 7 години

Споменатите проблеми касаят т.н. личен живот, нали? Щом е "личен", не би трябвало да е обект на всеобщо обсъждане, смятам.

15

iLane

преди 7 години

По същата логика можем да кажем и че добрите родители не демонстрират любовта към децата си във Фейсбук. Не звучи ли смешно? Човек който обича истински не се свени да"демонстрира" пристрастията си към нещата. Дали ще е пристрастие към друг човек, дали ще е към някакъв спорт или към децата му-все тая.

14

iLane

преди 7 години

Тази статия е нелогична. Щастливите хора нищо не доказват-разберете! Ако искам ще му напиша на стената, че го обичам, ако искам ще му го кажа по телефона. Когато човек е щастлив иска да изкрещи щастието си на целия свят и въобще не му пука какво ще си помисли света за това. За мен по-скоро нещастните двойки не демонстрират любовта-защото няма такава. Другото, което си мисля е че статията вероятно е написана от някой 40+. По-старите поколения никога няма да разберат обсесията по социалните мрежи

13

Мечо Пух

преди 7 години

Сега, съгласен съм със статията но искам да попитам в светлината на тези мисли Н. Лозанова какъв и е реалният животец?

12

Анонимен

преди 7 години

Който желае е с теб реално, а не виртуално. Да си играете на думи и епитети. Реално не е така. Часовете прекарани с любимия човек, приятел, познат, колеги в реална обстановка е съвсем друго нещо сравнение виртуално. Виртуално говорите, дори с непознати за вас хора. Реално, колко от вас си позволват да разговарят с непознати!? Реалността е еднаква за всички, освен ако не живееш виртуално в един момент.Вече превърнал се в пълен аутсайдер за света и хората отвън.Абсолютно дезинформиран за реалност.

11

Анонимен

преди 7 години

Заетите хора нямат време за празни приказки във виртуалното пространство. Това са асоциални същества. Социалните хора са в непрестанни срещи с хора във реално време.

10

Анонимен

преди 7 години

Глупащина. Големи хора без цел.

9

Анонимен

преди 7 години

Също и нормалните майки не честитят във фейсбук рождения ден на детето си, което още даже не може да чете :D Абе смех и простотия.

8

Иво

преди 7 години

Фейсбук е просто един инструмент за контакти, като телефона, мейла и т.н. Няма да станеш нито по умен нито по щастлив ако не ползваш телефон, мейл или фейсбук! Да не ползваш модерните средства за комуникация е същата тъпотия, като да прекаляваш с тяхното ползване! Ако някой има проблем, той не идва от това какви средства за комуникация ползва! Може да си пълна откачалка и без да имаш фейсбук, но това ще е просто по малко видимо за околните :)

7

УМЕН

преди 7 години

Не знам за щастливите, но умните хора нямат фейсбук.

6

не се спряхте

преди 7 години

Запомнете от стария постчик едно,фейсбук е за уговаряне на среща.Какво го въртите и му викате гуджук като си е цяло животинчето

5

Анонимен

преди 7 години

Семеен съм от 20 години С жена ми си имаме лице-книга, но не сме "приятели". Всеки си споделя с неговите виртуални приятели разни неща. После "на живо" си споделяме наученото. Според нас е извратено да си чатиш с човека с който се храниш на една маса и спиш в едно легло.П.П.Децата ни в някакъв момент пожелаха да се "спиятелим" в лице-книга, но им отказахме. От една страна да не се излагат с дърти приятели и от друга да са отговорни пред себе си.

4

Maks

преди 7 години

Фейсбук отдалечава хората, не ги сближава.

3

Исус

преди 7 години

Щастливите двойки нямат фейсбук

2

Анонимен

преди 7 години

За една връзка и едни сериозни взаимоотношения от съществено значение са чувствата. Без чувства обич, любов. Връзката е немислима.

1

Анонимен

преди 7 години

Вместо да реве във фейса и да се оплаква. Да си реши проблемите с разговор, среща. Така само ще си утъжни връзката и отношенията.