10

анонимен

преди 7 години

отмарят след напрегнатия ден а ние чакаме правосьдие свалки по интернетпиене на кафе по офиси панов пьк пие кафе в някаква адв кантора

9

Бла бла

преди 7 години

БРАВО НА БАНДЮГИТЕ. '' Бедните " магистрати и полицай ако повечко се занимават със служебните си задълженията а след тежкият работен ден направо се прибират при жените и децата си гадните бандюги не биха ги изнудвали за нещо което те не са виновни. Браво на бандюгите. Да искат от тези повече и по-често че го заслужават а да оставят бабите на мира.

8

Пешо

преди 7 години

Явно некой е лъснал гол по паламарка в xhamster-ът!отивам да проверя!

7

Пешо

преди 7 години

Е то требе да си *** милиционер да се вържеш на тая схема!И как успя агронома Явор Колев да разкрие тази умна схема?Явно някой му е показъл как се влиза в интернет,а може и да е правил виртуален секс?

6

БАБА КУНА

преди 7 години

ТОЧНО НЯКОИ МАГИСТРАТИ И ПОЛИЦАИ КОИТО СА КОРУМПИРАНИ И РАЗЮЗДАНИ, ПОРАДИ ОБВЪРЗАНОСТА СИ С ГЕРБ СЕ ХВЪРЛЯТ ВЪВ ВЯКАКВИ СЕКС ДАЛАВЕРИ РАЗЧИТАЙКИ НА ПАРТИЙНО-ГЕРБАДЖИЙСКО ПРИКРИТИЕ И БЕЗНАКАЗАНОСТ!

5

Хм

преди 7 години

Това идва да ни каже нещо друго-тия категории държавни служители явно имат доста свободно време и са склонни към неморални действия,освен това имат и излишни пари,което е най-притеснително....Щото тея пари не идват от заплати.

4

Ингенер

преди 7 години

Това говори много зле за тях. Първо, гледат порно и се закачат с каки по цял ден, вместо да си вършат работата. За сметка на това, взимат заплати от нашия джоб. После се само се жалват: претоварени били от работа. Това показва и нисък морал. Сигурно имат жени и деца, а се развличат с разни джофри по нета. Срамота! Всички "потърпевши" веднага да бъдат уволнени. Не желая съдии без морал да ми решават делата.

3

Някой

преди 7 години

Горките магистрати и полицаи, жертви на интернет и порното. Веднага да подадат жалба до Страсбург и Хелзинки за нарушение на техните основни права. Трябва да им бъде изплатено обезщетение от държавата за това че докато са служили на България, са пострадали. Не може така. Не може да се изнудват полицаи и магистрати. Но това не се отнася за пенсионерите, които доброволно хвърлят пари през терасите. Те не са жертви, нали? Държавата трябва да защитава магистратите, не пенсионерите.

2

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха,И аз искам млади привлекателни дами да ми искат секс услуги, пък после нека ме записват :)

1

Анонимен

преди 7 години

Натажих се :(