9

Гошо

преди 7 години

Къде са организациите за защита на животните сега .Реват за всеки пес ,а гаврата със кобрите остава ненаказана.Тези гну*сни индийци им вадят зъбите и ги упояват ,после ги ползват за атракция.И глупавите хора си мислят,че змийте танцуват.Те няма слух, усещат вибрациите и следят движението им.

8

Анонимен

преди 7 години

"В България опасни змии няма." - Това откъде го съчини? В България се срещат 17 вида змии и 5 от тях са отровни. Аман от такива начетени съветници. Ходи в Тетевенският балкан да милваш пепелянките и да доказваш каква християнска фобия те е отровила.

7

читател

преди 7 години

Страхът и отвращението от змиите е типичен само за християнските народи, другите гледат на тях равнодушно, като на всяко друго опасно или не същество. В България опасни змии няма. Няма регистрирани фатални случаи от ухапване.Произхода на това чувство се свързва с 2 хилядолетното натрапване за лошата змия, символ на дявола, дракона и т.н.

6

Ко?Не!

преди 7 години

И мен свирките ме омайват.

5

Кобрата

преди 7 години

Продължаваме напред!

4

До 2:

преди 7 години

Mozilla Firefox и без никакви проблеми.Явно браузъра ти няма приложение за видео клипове.

3

Анонимен

преди 7 години

да 2: работи си при мен, на хром ако ти е от значение

2

Анонимко

преди 7 години

На някой работи ли му виддеото? Искам да го видя и не мога... А е точно така, еволюционно сме се научили да ни е страх от змии и други животни, от вълци. А най-страшни са хората...

1

Не понасям змии

преди 7 години

Опитвал съм се много пъти да преодолея това гадно чуство, но всеки път когато видя змия на живо изпитвам панически страх и отвращение.Четох, че това е генетично заложено в някои хора от периода на човешката еволюция.