11

Цацата

преди 6 години

Лазарчо, спокойно бе момче, аз съм тук. Нали си дал на Батко Буби и кака Лили каквото трябва, пий си кафето и си керван кефа. Отчел си се, значи си точен и никой не миже да те барне с пръст!

10

Анонимен

преди 7 години

ооо любовника на Герб .......

9

Анонимен

преди 7 години

BALGARINO ZASRAMI SE--KRAGBATA E ZAKONNA.

8

u4en

преди 7 години

Подготвай се за" маг. Струма" ! Защо ти трябваше...да беше си седял в Лабораторията! И научи ли се вече :За такъв ветровит пост...където парите сами влизат в джоба - трябва да си парт.член....а ти - герб на власт...браво лили..браво бойко....герб пада...а ти при БСП - Гергов е най-великият.......няма прошка за това !

7

анонимен

преди 7 години

Другарю Лазаров,защо като лъжете по телевизиите не ви идва на ум,че много хора участват в това строителство и виждат и чуват и споделят на приятели.Например това,че лабораториите мерят там където им кажете,че се бърза по нареждане на Борисов и пътищата не са качествени,нито мостовете ви -нищо не се строи качествено.Фирми на ваши хора строят и печелят търгове.Заплашвате ,че ако не подпишат фалшивите ви протоколи ще ги уволните. Смешни ставате,лъжете безочливо за нещо което е обществена тайна

6

Няма страшно има $$$

преди 7 години

Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едноа всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.

5

Бог да Ви благослови

преди 7 години

По Магистралата на ЛюбоФта и право в Светата Обители щом е осветен и открит пътя с агне по време на пости и мазна попска брадавсичко е богоугодно!А колко още такива манастирски отбивки има на много места в последно време Лазаарчо Лазаарчо я опъни един круиз с авери мръдни до Емирствата виж парите в африканските банки

4

Анонимен

преди 7 години

Защо да бяга Лазар, кой ще му търси сметка? Нали е дал на Свинетка и Лентореза, смее ли някой да го пита? Прибрал си е своя дял, уредил си е живота, защо му трябва беля на главата. Лаком г-з глава затрива, казва народа. Лентореза няма да го остави, обича паричките той. Я вижте д-р Менгеле, какви гадости направи със здравеопазването, колко открадна, някой да му търси сметка? Пито-платено, казва народа. Ще си харчи парите Лазарчо нейде по Испания и ще ни се хили.

3

Анонимен

преди 7 години

Ейййй, кой като наш Лазар. Гепи 50 милиона, път прекара до манастира, което е добре, забърса хубавата кметичка и умно се оттегли. От тези 50 милиона Батко Буби е получил своя дял, тлъстата министърка и той. Защо да стои още, взел си е каквото му е нужно. И остана в историята с Пътя на любовта. Каквито и да ги приказва, не му вярвам. Кво лошо, строиш си пътя, покрадваш, забърсваш една кметичка, пийваш в манастира, хей живот, здравей, здравей. Жена му ще му скълца орехчетата. И има защо!

2

Анонимен

преди 7 години

Изначално сгрешиха с тази магистрала "Марица". Не трябвале да я строят там, защото там почвата е глинеста. Трябваше да я построят при Червен бряг, там почвата е скалиста.

1

ognyanz

преди 7 години

У нас клиентите на прокуратурата често имат здравословни проблеми. Това може да е интересна тема за изследване. Спомням си, че Митьо Очите даже го разхождаха в инвалидна количка. Случват се такива неща по пътя на любовта.