14

Александър

преди 7 години

Що ни занимавате с глупости бре???

13

Анонимен

преди 7 години

Узаконена педофилия! На това ли разчитате да се реши демографският проблем?

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12не могат да ги вземат, защото са под лекарско наблюдение.

11

Анонимен

преди 7 години

Пак лошия фонд за лечение в чужбина отказва! Хайде пак bTV и БХК да почнат да вдигат врява, ей как пратиха Байрамча у Германия, че тук докторите не са достатъчно добри за тях! А защо майката не си гледа децата, а ги е връчила на държавата?

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Ще се намесят бе, само чакат да приключат нещата, за да имат материал. После ще съдят държавата, споко.

9

Анонимен

преди 7 години

как така свекървата на Мария коментира.... кой е разрешил брак с 14 годишно момиче???

8

Анонимен

преди 7 години

Защо 14 годишни деца раждат деца, къде е държавата, закона и превенцията. 14 г. е нормално вече да правят секс, явно дали са цигари, българи...но може да правят секс без да раждат деца, които ще страдат и колкото и гадно да звучи на държавата ще струват огромни средства. Защо хиляди деца са в институции, защо има толкова чакащи, защо не се осиновят децата в чужбина, като се има предвид че чужденците са толерантни, приемат и деца с увреждане и особено в Англия е безкомпромисен.

7

Анонимен

преди 7 години

До мдаО, да кръвосмешението изобщо не играе никаква роля за раждането на деца с аномалии, ама изобщо. А ако това децата да са сиамски близнаци, не е аномалия, ами здраве му кажи. *** щом твърдиш, че няма никаква роля в случая...

6

мда

преди 7 години

Нито одобрявам възрастта на родителите, нито факта за наличие на близка роднинска връзка. Да не говорим за факта, че от нашите здравни осигуровки отиват при хора които не се осигуряват, но ми е малко нанагорно невежеството на коментиращите. С риск да ме оплю..т моля ви проверете и сами и разберете че няма доказана причина за появата на сиамски близнаци (използвайте световни реномирани МЕДИЦИНСКИ източници). а колкото до поведението на нашата държава наистина ми става жал за тези деца...

5

Анонимен

преди 7 години

БХК няма ли да се намеси и да направи нещо? Все пак става дума за техните любимци. От къде на къде докторите ще отказват операция! Ама ха!

4

Анонимен

преди 7 години

Ми така става когато 14-годишни спят с близки роднини. Ама нали са си "традиции", та никой нищо не смее да каже по въпроса.

3

Анонимен

преди 7 години

Споко моме младо си още ще си направиш поне още 5 ама този път гледай да нямате роднинска връзка

2

Анонимен

преди 7 години

Bedniii bylgarski narode dokoga schte plaschasch za gibelta si?

1

Данко

преди 7 години

14 годишна майка ! Няма държава няма народ само пумия *** !