70

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 81 Не знаеш какви са БСП , ама за ГЕРБ знаеш.Ах ти.забраванко. Я се върни 20г. назад и се напъни да си спомниш какви са БСП.Дано ти просветне защо народа не ги иска във властта.

69

ognyanz

преди 7 години

Права е Нинова. Бойко и Цецо изхарчиха доста пари за да спечелят изборите, да си носят сега отговорността. Лошото е че сега всички ще им плащат сметките.

68

реалист

преди 7 години

До ОчитеКомунистите градяха държавата, а герберите до ден днешен я крадат. Това са фактите. Чест прави на Нинова, че апелира за морал и правила. Колективната отговорност, прокламирана от ГЕРБ и Патиротите е равна на БЕЗОТГОВОРНОСТ. ЕХ, мили гербери, отворете книгите и почетете малко!!!

67

Анонимен

преди 7 години

Ако ще разсъждаваме чрез библейски категории , то ГЕРБ едва ли са жената , която се нуждае от смокиново листо . По - вероятно е да са змията която развива гностицизъм в дълбочина и широта до самоунищожение . Не напразно и ние си имаме УРАНГЕЙТ .

66

Честито!

преди 7 години

Искат ново увеличение на тока с 10%.Спите ли, а?

65

Кой?!

преди 7 години

Кой ще връща заемите от 27 милиарда за 8 години управление на ГЕРБ?!Ще внасяме ток и газ от Турция, кой ни направи икономически и политически зависими от един диктатор като Ердоган? Кога ще почнете разследване за далаверите в ТЕЦ 1 и 3?Кой изнася евтиния ток на Козлудуй, и защо не стига до БГ? Кога ще въведете директива 83 за премахване на сградна инсталация. Спрете бандитското поскъпване на водата, плащаме 54% загуба. Защо Трайков продаде 33% държавен дял на енергодружества.Бандитска държава

64

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 7 години

ИМА НУЖДА ОТ СМОКИНОВ ЛИСТ.

63

Ala_Bala

преди 7 години

Сериозна жена. Личи си, че е кадър на Иван Костов!

62

ПРОСТ НАРОД

преди 7 години

Така като гледам 90% платени и едни и същи коментари както преди изборите *** долни продажници за пари и децата и майките си целите си семейства ще продадете ***

61

Очите

преди 7 години

Брейййй,много озлобена тази мъжка жена,бе! Лошо,другарко Нинова,натискат те от Москва,а и ти ревеш през зъби,защото бат Бойко ти *** в устата ! Сега можеш само да дъвчеш! Дъвчи,другарко,това заслужаваш! С пожелание за дълго дъвчене от целия ограбрн от комунистите народ.

60

Анонимен

преди 7 години

не знам БСП какви са но герп са т..ъпи полицаи и спортисти и мажоретки около тях

59

Анонимен

преди 7 години

т...ъпи герберасти, хайде плащайте с радост увеличените цени на парно, газ, ток , вода (ДКЕВР е назначена лично от вашия господ бог Борисов) и всичко останало и се радвайте на загубата на БСП, т...ъпанари п..рости

58

Винету

преди 7 години

До 64. Много елементарно и изтъркано. Смени плочата.

57

Анонимен

преди 7 години

БСП, БСП, с такова поведение още 100 години няма да спечелите избори.

56

K.Коцев

преди 7 години

Ниноваааа,бъркаш нещо ситуацията-ти и твоята партия трябва да си прекривате срамоти ите натрупани през последните 50 години! Отново се вживяваш в ролята на крадеца, кой то вика:"Дръжте крадеца!" Вие толкова сте награбили от държавата,респективно народа, че вашето плячкосване не може с нищо да се сравни - де що има хотели и хотелски ком плекси по Черноморието все ваши хора ги държат и не само това! Засрами се и ,както се полага в такива слуаи,от неудобство си подай оставката-не ставаш за нищо!

55

партизанин

преди 7 години

До ***-милионеркаАма това го знае и последния ***, моля! Важното е как тя са въплъти в фелдфебел!

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49. Борисов 3 с кабинет от Борисов 2 плюс патриотари и атакист по капли.

53

Анонимен

преди 7 години

Кака *** сънуваше,че вече е министър и затова сега е толкова злобна и заядлива!

52

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

51

АЗЗЗЗ

преди 7 години

Нинова продължава да "работи" под диктовката на РЕШЕТНИКОВ!