56

колобър

преди 5 години

ВИКТОР ОРБАН Е ВЕЛИК РЪКОВОДИТЕЛ НА СВОЯТА ДЪРЖАВА - УНГАРИЯ. ТРЯБВА И ДРУГИТЕ ДА ГО ПОСЛЕДВАТ. УСПЕХ ВИКТОРЕ! ТИ ЩЕ ПОБЕДИШ!

55

анонимен

преди 7 години

До SpaceXАМИ УНГАРИЯ НЕ УСВОЯВА ЕВРОФОНДОВЕ ОТ 2011 ГОДИНА ВЪРНА ДЪЛГА СИ КЪМ ЕС ОТ 17 МИЛЯРДА И СЕГА Е НА ЧИСТО ЗАТОВА И ОРБАН Е КОРАВ

54

АTAKICT

преди 7 години

До АнонименПОВЯРВАХА НА СЕБЕ СИ---ТОВА Е КЛЮЧА ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ ЗАТВОР

53

Керенски

преди 7 години

До сега в живота си разбрах едно;Всички ценодти опират и се движат от едно -парите. ДНЕС ВИЖДАм КАК ЕВрОПЕИСКИТЕ цЕНОСИ ПАрИТЕ ОСНОВНО ДВИЖАТ СВЕТА........

52

Анонимен

преди 7 години

Вива Орбан!

51

do ano 68,69

преди 7 години

Да, от различни вселени сме, и няма да се разберем. Пак го удари на рейтинг, международно признание, и др. непреки критерии, за академичност. А всъщност, крайните либерални концепции, господстващи в Европа, доведоха нещата до сегашното положение. И за да си прикрият резултатите, и прехвърлят вината на някой друг, имат нужда, от "правилни" учени. Една част си обучават, а други подбират, без значение, в коя школа са учили. Критериите за пригодност, са колко са податливи на "правилните" концепции.

50

Гост

преди 7 години

66 Чети за Орбан не само критика и ще научиш. Аз ще приключа лаконично - унгарците мигрирали на Запад са по-малко дори от чехите, а чехи вече почти няма

49

62 ano

преди 7 години

Не си схванал смисъла на написаното, или приемаш политиците за плод на академична среда. Да и за теб, смисъла на академичноста, като носител и откривател на знанието, и неговата полза за бъднините на човечеството са замъглени, от вторични концепции. Не можеш да ослепиш, родения да бъде зрящ, само с едно Оксфордско образование. Но при правилен подбор, и завършилите в Москва, вършат същото. Примери няма нужда, който търси, намира.

48

Гост

преди 7 години

Достатъчно е да се знаят всички успехи на Унгария с Орбан, голяма част от които се дължат на самостоятелната му външна и вътрешна политика. Самият факт че го обсъждат на толкова високи места.... Основното разбира се идва от това, че "не се навежда"....

47

Гост

преди 7 години

Могат да го хулят кокото си искат, но Орбан вече е дори с световен авторитет.

46

PD

преди 7 години

Орбан, може да бъде сравнен с Брежнев и Сталин, само в едноклетъчния мозък, на бюрократ либерал. А иначе, Орбан, много точно се е насочил, към сферата на знанието, където модерни грантови схеми, унищожават академичноста, създавайки предпоставки, малко умни, но политкоректни рабитници, да деформират истинския смисъл от знанието. И не е ясно, защо, малко умните, обединени в групи, очакват, да споделяме недостатъците, от неумните им концепции. Слепци, могат да водят, само други слепци.

45

Анонимен

преди 7 години

ВТРЪСНА НИ СЕ ДА НИ ПОВТАРЯТ, ЧЕ СМЕ ЕДНО СЕМЕЙСТВО.НА НАС Е ОТРЕДЕНА РОЛЯТА НА НЕПОСЛУШНИТЕ ДОВЕДЕНИ ДЕЦА, КОИТО ВСЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗВАНИ.

44

Анонимен

преди 7 години

И между другото,Унгария е една от слабостите на Сорос,доколкото знам.Така че дано има някакво вслушване в Орбан.Защото ако няма някаква реформа и справяне с миграцията,справяне с кризите в държавите в южна Европа и други места в Европа,не знам какво е бъдещето на Европа.По-добрия вариант е да си подадат ръка,да работят заедно и се вслушват един в друг.А не само на две-три държави да се решат проблемите,да се удовлетворят лобита и Хоп! готово,а другите кучета ги яли!

43

Анонимен

преди 7 години

"Не може да получаваш парите на ЕС, без да получаваш ценностите му."-Да разбирам ли, че Сорос и платените протестъри, които се опитаха да свалят Орбан са от "ценностите"?------------------Те обаче не казват какво им отговори Орбан,точния цитат не помня,но той им отговори им че си плащат,за да са в ЕС и още други неща.Те не могат да схванат,че европейците не са против ЕС,а само искат да реформират Европа към по-добро.Боксуват на старите си принципи и не искат да променят нищо.

42

Анонимен

преди 7 години

"Или играеш с всички в съюза или се оттегляш"Там е работата, че така е измислено та малките държави не "играят с всички" в съюза. Те са поставени на колене. Избутани са в ъгъла. Големите като Германия, Франция са тези, които се ползват от облагите на ЕС. Напоследък станаха толкова нахални, че обявиха даже и ЕС на две скорости. Орбан, за разлика от нашето мекотело обаче не иска да им играе по свирката в ущърб на Унгария.

41

Анонимен

преди 7 години

Орбангутаня и президентин да стане си остава *** шебек. Същото се отнася впрочем и за ***.

40

Щирлиц

преди 7 години

Докато стегне Сталин,доста пот трябва да пролее,доста пушки да раздаде.Иначе е достоен политик,не като нашите пу.тки.

39

Анонимен

преди 7 години

Верхофстат е една от най-големите ***, които може да се видят по телевизията

38

Анонимен

преди 7 години

Разбирай каквото искаш. Или играеш със всички в съюза или заминаваш. Това се учи още в училище.

37

Анонимен

преди 7 години

"Не може да получаваш парите на ЕС, без да получаваш ценностите му." Да разбирам ли, че Сорос и платените протестъри, които се опитаха да свалят Орбан са от "ценностите"?