43

анонимен

преди 7 години

с или без смьртното наказание султанатьт няма работа в ес това е османска територия 100 000 в затворите и ердоган не пуска межд наблюдатели да влязатникакви пари и визи на турция за какво са им визи да изнасят наркотици ипроституция в европа свобода за полит затворници

42

Анонимен

преди 7 години

Нашите управници като са ни осъдили на смърт, кой им търси отговорност ?

41

Дядо Ви

преди 7 години

В САЩ имаше екзекуция наскоро, ЕС що не протестира?

40

смЕх

преди 7 години

Странно защо наведените медии не пишат за смъртното наказание в краварника или убийците у нас които даже биват освобождавани предсрочно за "добро" държане и пак убиват е до кога да се търпи или това са нЕкВи ценност. Ако се проведе такъв референдум и у нас резултата няма да се хареса на либерастите.

39

Ястреб Османлията

преди 7 години

Смъртното наказание не можело да се упражнява със задна дата ... а бе оти си не ... почешете ... магарето накъм баиру ... Който е виновен, ще се обеси, пък на кой му не харесва това, да не си вири гъ.за и носа прекалено високо срещу Тюркийе и турския народ! Казах!!

38

Gaztur

преди 7 години

До 100% TURK-V nay skoro vreme avstria i germania kato pocnat da gi sutirat evetciyite kim turkia togava ste ti vidime usmivkata.

37

ZULU

преди 7 години

До EVET--HA HA TAKA LI,SAMO EDNO EMBARGO I ZA EDIN MESETS STE PITNITSI KIM KAMENNATA ERA KOMSU.

36

EVET

преди 7 години

Ердоган върти на малкия си пръст цяла европа, евролевичарите са в паника и се чудят какво да направят

35

Анонимен

преди 7 години

До 100% TURK това беше трик от страна на ЕРДОГАН ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ГЛАСОВЕ от гер. бел. хол.

34

100% TURK

преди 7 години

А пък в 14 тия коментар на гурбетчийския , се подразбира как му е станало смешно, че турския народ се е гордеел с Ердоан ...Е добре бе готин , кажи тогава на леля ти Меркел и тя да стори същото ! Нека и Тя да поведе немците , да я видим ...дали и те ще излязат по улици и площади за да я защитават ....съгласен ли си ? Усещаш ли накъде бия ? Що не пуснаха Ердоан в Германия , та да им направи там един митинг за показно !?! Кой в Германия се страхува от пряка демокрация ? Шубето май голям страх !

33

100% TURK

преди 7 години

Ти пишеше от Германия май , нали гурбетчийски ? Представям си как са ти светнали лимките , след като си разбрал как турците в Германия са гласували с над 60% , ЗА референдума !!!А този референдум бе Турция от една страна ,а от друга , тъпата опозиция , ФЕТО , пкк , пйд , и западните анти турски среди в Европа. Но въпреки това , вторите пак ядоха дървото. И то за седми пореден път. ... Така че , Ердо Е със турската нация и обратното ....анладънмъ ?

32

100% TURK

преди 7 години

А бе 40 тия анонимен !Я дай документи , какви фондове взема Турция от ес .Ти със всичкия ли си ????Турция , от 3 години спонсорира МВФ , бе ! Дава пари , иначе казано. ....Тия номера ги пробвай в някоя страна членка на ес а ....там се раздават еврофондове на поразия . Това са некви пари със съмнително покритие на себестойност ! Турция няма да се хване на тоя зелен хайвер , въпреки натягането от страна на Европа.

31

100% TURK

преди 7 години

В Германия например има християн демократическа партия и сам посебе си този пример е показателен как немците смесват религиозните си догми в политиката ! В същото време , същите тези германци си проявяват наглостта да се бъркат в чужди политики и да дават акъли на други страни .....Първо нека себе си погледнат , ама едно хубаво , и после да търсят кусурите в други държави.

30

Анонимен

преди 7 години

В ЕС няма и не може да има лидер,който да има такива правомощия,като Ердоган.Избиването на кюрди,включитерно и на тези в Сирия и Ирак,арестите на инакомишлениците,са несъвместими с правилата в ЕС.Преговорите за присъединяване,няма вече как да продължат.Да не говорим,за намерението на Ердоган да върне смъртното наказание.Ако иска да бъде самостоятелен играч,като Великобритания,САЩ и Русия,Турция трябва да забрави присъединяването към ЕС ,парите от ес-фондовете и достъпа до европейския пазар.

29

Анонимен

преди 7 години

Турция напарви вече твърде много и поради това,не може да продължи преговорите.

28

Анонимен

преди 7 години

АКО В турция ВЪВЕДАТ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ТРЯБВА ПЪРВО ердоган ДА ГО ПОЛУЧИ ! СЛЕД ТОВА ПОЛОВИН турция ДА И.ЗБИЯТ

27

100% TURK

преди 7 години

В същото време журналистът смята, че ако има референдум, мнозинството ще гласува в полза на смъртното наказание. Допитванията също подкрепят това мнение.========$И тогава какви са тия *** и подвеждащи статии , бе Днес ? Питали там некви журналисти , отсяти от девет планини в десета ....Нека се направи референдум , и да видим чие магаре е мъжко !Ердоан ни обеща , И ще го стори ! Той винаги е държал на думата си.Иначе досега бихме сложили някой по твърд вместо него.

26

Анонимен

преди 7 години

Нека да въведе смъртното наказание, и после да му го приложат. От него по-заслужил в турция няма.

25

Анонимен

преди 7 години

Да го въвеждат смъртното наказание. То им отива на етноса. Нагледали сме му се 500 години.Сега е ред сами да се изпотрепят. Ще ръкопляскам. А накрая и на Ердо ще му намерят цаката. Той само си въобразява, че ще му се размине. На никой сатрап до сега не му се е разминавало.

24

Анонимен

преди 7 години

Тоя върви по пътя на Садам ,Кастро , Бин Ладен и Кадафи ВСЕ ПИОНКИ НА САЩ ! Ще го сменят с Гюлен или някой поддобен -модерен турчин.