92

Няма нищо лошо !!!

преди 6 години

Не виждам нищо лошо в черната борса на Славчовите концерти.Просто това е един начин, мало-умниците дето ще ходят да бъдат изтръскани.На подобни хора заслужават да бъдат наказани така..На свестните хора и пари да им дават, няма да отидат на този Цирк.

91

Анонимен

преди 7 години

Ех бе, от всичко разбираме българите, не, че нещо. И произхода на Земята ще докажем скоро

90

месара

преди 7 години

да тук сме само ***

89

Калоян

преди 7 години

тук само *** ли пишат :) :) :)

88

месара

преди 7 години

на времето " примата " лили иванова да покаже колко е обичана от публиката си , купуваше букети на нейни хора ( клакьори ) да и ги подаряват по време на концертите и , сега селския прът славчо сам си изкупува билетите и си ги препродава ! кълве ли простия народ , кълве лииии !¡!

87

Има

преди 7 години

Има толкова *** народ!

86

Това е лъжа

преди 7 години

Изкуствено се създава истерия, искат да увеличат популярноста на Славуца.Но нещо им куца.

85

Анонимен

преди 7 години

Крисия, Хасан и Ибрахим......хахаха . Пак ли ще изтезават публиката с Детската планета? Смешни са как се мъчат да натрапят посредствени протежета за всенародни любимци! Да, има такъв (изпростял) народ, който е готов да даде 200 лв за концерт на човек който даже не е музикант! За пеене да не говорим.Ако дойде Ед Шийрън, дали ще събере и 1000 души тук?! Е той затова не идва де, да не е луд!!

84

vlady

преди 7 години

Като има луди да хвърлят толкова пари за това недоразумение. Миналата неделя си изкарах страхотно за 40лв въпреки сериозното закъснение поради проблем с тур буса - Peter Tagtgren и концертните музиканти се раздадоха докрай и надминаха студийните записи. Нямаше грам плейбек и простотии, публиката беше изключително възпитана и отдадена.

83

леле

преди 7 години

Да бе, Тръмп си е запазил 40 места ! Не е виждал селски клоун !

82

Столичанин

преди 7 години

Кого лъжат "писателите" за "страшна" разпродажба на билети за селския клоун?Трябва да си тотално изкукал или опростял,за да ходиш да гледаш вой и *** звуци от устата на едно селско недоразумение като Дългия.

81

Анонимен

преди 7 години

Чалга не слушам.

80

.

преди 7 години

Чалгата винаги пълни зали/стадиони. Хората не жалят пари за чалга. И тези, дето са ги прежалили тия пари за да гледат на Слави чалгата 90% са от тия, дето реват все, че нямат пари и чакат няой да ги оправи. Е, Сега Славчо ще ги оправи и надъха за час-два и после обратно в мизерията.

79

Калоян

преди 7 години

До 123За съжаление 90 процента от българите са кючекчии....така че ...не може да се превъзпитат а идва следващо поколение - от студентски град, които са бъдещите прокурори, съдии, министри, учители.... Минах миналата седмица вечерта от там за по пряко......ЖАЛНА НИ МАЙКА....ЧЕ НЕ ГО И СЪЗНАВАТ

78

До 82

преди 7 години

Казва се `намаляват`, а не `намалят` - див селянин

77

Анонимен

преди 7 години

Даже ще им препоръчам схема:пускат 500 билета на 10лв500 билета на 20лв500 билета на 40лв500 билета на 80лв500 билета на 160лви т.н.като спрат продажбите - намалят ценатаи така докато се продаде всичко

76

not a fan

преди 7 години

До Един от ОЛХДа, на теория. Някой ще попаде ли декларация?

75

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам, как в условия на пазарна икономика и интернет продажби може да се стигне до черна борса? Хайде стига! Като организаторите са си пуснали евтино билетите - прекупвачите ще намажат. Това е живота. Догодина да си ги пуснат скъпи и няма да има проблеми. Не може на всичко да се закачи по един прокурор. Той и без друго няма какво да направи в случая.

74

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** пак ли ще ревел Няма милост.

73

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ще изчакам,може непосредствено преди концерта някой да ми даде билет с някой лев отгоре за пуканки.